Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Zašto treba posetiti Srbiju ove jeseni?


Tako se broj stranih posetilaca povećava iz sezone u sezonu i to ne samo leti, već ih je sve više i tokom drugih godišnjih doba. Iako se proleće i leto uglavnom vezuju za putovanja, Srbija može ponuditi mnogo toga i tokom jeseni.

Za avanturiste – Kopaonik, Zlatibor i Tara 

Ako ste avanturista, volite prirodu, planinarenje onda je za vas pravi izbor planina. Zlatibor i Tara na zapadu, svaka na svoj način zanimljiva, jedinstvena sa mnoštvo zanimljvih stvari za videti. Na putu do Zlatibora možete svratiti do Ovčarsko-kablarske klisure gde se nalazi preko 20 manastira. U blizini je i Drvengrad, etno-selo pravljeno na brdu Mećavnik u obliku pravougaonika. Sadrži sve karakteristike jednog grada. U sredini je crkva, ima restoran, male kućice, hotel i bioskopsku salu. Na putu do Tare možete se provozati čuvenom Šarganskom osmicom, a u potvratku svratiti u mesto zvano Sirogojno i uživati u pravim srpskim specijalitetima. Kopaonik pak ima svoju draž. Čuveni konaci na Kopaoniku pravo su mesto za odmor i uživanje.



Vojvodina – svet salaša i tamburice

Severno od Save i Dunava nalazi se čitav jedan drugačiji svet – svet salaša, tamburice. Novi Sad kao centar tog sveta ima neku gracioznost ali i mirnoću. Osim toga Novi Sad je evropski grad kulture za 2019. godinu, u šta se možete uveriti šetnjom njegovih ulica i bulevara. Petrovaradinska tvrđava je simbol Exit-a, jednog najvećih festivaal Evrope. U blizini Novog Sada nalazi se Fruška gora sa 18 manastira od kojih svaki čuva i priča istoriju. Subotica je na vrhu Vojvodine, najsevernija tačka koja je poprimila malo mađarske aure, ali ima neku draž. U blizini je Palićko jezero gde je i zoološki vrt, što je posebno zanimljivo mališanima.

Volite vino? Pravac Aleksandrovac


Ljubiteljima vina preporučujemo „Župsku berbu“ u Aleksandrovcu, gde postoji tradicija berbe grožđa i pravljenja vina jošu 12. veku. To se prenosilo sa generacije na genereaciju, a danas je to prava manifestacija koja okuplja vrsne poznavaoce ali ljubitelje dobrog i kvalitetnog vina.

Autentična Južna Srbija 

Južna Srbija sa centrom u gradu Nišu čuva autentičnost kulture iz vremena Turaka, pa se dole mogu čuti turcizmi, a i objekti su građeni u tom stilu. Niška tvrđava, Medijana, Ćele Kula, Čegar pomenimo samo neke od važnih istorijskih monumenata koji se nalaze na jugu naše države. Vlasotinačko jezero vredi posetiti i tokom jeseni, jer je priroda olistala i obojena.



Beograd - glavni grad 

I naravno, poslednje ali ne i manje važno što vredi posetiti jeste glavni grad – Beograd. Metropola koja je i biznis hab, alternativno mesto za izlaske i centar kulture. Ako ste odlučili da ove jeseni budete u našem gradu, nećete se pokajati, jer vam je pripremio pregršt divnih dešavanja. Krajem oktobra vas očekuje Beogradski jazz festival, Međunarodni sajam knjiga. Mesec novembar je mesec za dizajn i nameštaj. To je grad koji nikada ne spava. Sa druge strane to je istorijski važan grad koji je kroz istoriju odolevao mnogim ratovima i uvek uspevao da se pokrene. Nedavno je američki New York Times objavio tekst u kome se Beograd nalazi u 50 svetskih gradova koje vredi i treba posetiti. 

Kojim prevozom se voziti?

Što se tiče prevoza imate nekoliko opcija na raspolaganju. Gradski prevoz je najpovoljniji što se tiče cene, ali je loša strana što je ipak sporiji, jer često morate da menjate i po nekoliko prevoza da biste stigli do željene adrese. Tu je taksi kojim ćete brže stići do mesta, ali postoje i divlji taksisti koje ne možete uvek prepoznati, pa je to mač sa dve oštrice. 

Upoznajte Beograd uz rent a car Beograd 

Treća opcija jeste rent a car. Ovaj vid usluge postaje sve traženija usluga. Prednosti su mnogostruke. Rent a car Beograd povoljano, brzo i udobno prevozno sredstvo koje će vaš boravak u Beogradu učiniti prijatnim. Vozilo možete rezervisati online putem preko sajta nekoliko dana pre dolaska. Modela je mnogo, birate shodno vašim potrebama i možete birati rent a car bez vozača ili sa vozačem. Vozilo vraćate na dan odlaska. 

Zašto treba posetiti Srbiju ove jeseni? Razloga je mnogo, gore pomenuti su samo delić toga. Najbolji način jeste da je zapravo i posetite, jednom kada dođete poželećete ponovo da uživate u čarima male zemlje na brdovimom Balkanu. 

Pogledajte još:

Prednosti iznajmljivanja automobila u velikim gradovima

Prednosti iznajmljivanja automobila u velikim gradovima

Život u velikom gradu nosi sa sobom niz izazova, a mobilnost je jedan od ključnih faktora koji utiču na svakodnevni ritam. Mogućnost da od tačke A do tačke B (a naročito u velikim gradovima gde one mogu biti udaljene i desetine kilometara) stignete za neko razumno vreme, zaista je prednost. Naravno, to je jedino moguće ukoliko se odlučite za automobil – sopstveni, iznajmljeni ili za taxi usluge. ...

Na koji način će vam rent a car olakšati poslovno putovanje?

Na koji način će vam rent a car olakšati poslovno putovanje?

Jedna od popularnijih i sve traženijih usluga današnjice jeste iznajmljivanje automobila. Razlog jeste njegova ekonomičnost i praktičnost. I dok se ranije smatralo da samo pripadnici elitnog sloja društva mogu sebi da priušte ovu vrstu usluge, danas je dostupnija većem broju ljudi....

Zašto treba iznajmniti rent a car u velikom gradu?

Zašto treba iznajmniti rent a car u velikom gradu?

Veliki gradovi pored impozantnih građevina, istorijskih zgrada poznati su i po svakodnevnim gužvama u saobraćaju. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila