Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Obilazak Srbije automobilom – najlepša mesta za letnja putovanja

Neverovatne prirodne lepote, bogata istorija i kultura, ali i fantastična (a i sve bogatija) gastronomska ponuda samo su neki od sadržaja koji, iz godine u godinu, privlače sve veći broj ljudi. Putovanje kroz Srbiju tokom letnjih meseci predstavlja odličnu priliku za istraživanje raznolikih pejzaža, istorijskih znamenitosti i prirodnih lepota.

Najveći broj turista iz udaljenijih delova Evrope i sveta u Srbiju stiže avionom, pa je njihov najčešći izbor za najkomforniji obilazak svih krajeva naše zemlje rent a car beograd, naročito ukoliko sleću na beogradski aerodrom, a koja su to najpopularnija mesta za obilazak, pročitajte u nastavku teksta.

Tara

Nacionalni park Tara je pravi raj za ljubitelje prirode. Ovde možete uživati u planinarenju, raftingu na reci Drini, ili jednostavno uživati u miru i tišini netaknute prirode. Vidikovac Banjska stena pruža spektakularan pogled na kanjon Drine, dok je jezero perućac idealno mesto za kupanje i piknike.

Zlatibor

Zlatibor je definitivno jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Srbiji, naročito ukoliko vam ne smeta gužva, koja je iz godine u godinu tamo sve veća. Bez obzira na to, ova planina nudi predivne pejzaže, čist vazduh, kao i mnoge aktivnosti na otvorenom. Uživajte u pešačenju, jahanju, vožnji biciklom, posetite Stopića pećinu i vodopad Gostilje. Ne propustite posetu etno selu Sirogojno, koje pruža uvid u tradicionalni način života na Zlatiboru. 

Đerdapska klisura i Golubac

Đerdapska klisura, poznata i kao „Gvozdena vrata“, nalazi se na reci Dunav i nudi spektakularne pejzaže. Posetite arheološko nalazište Lepenski Vir, koje pruža bogat uvid u praistorijsku kulturu. Vidikovci poput Velikog i Malog Kazana pružaju neverovatan pogled na Dunav i okruženje. 

Golubac je poznat po impresivnoj srednjovekovnoj tvrđavi koja se uzdiže iznad reke. Ovo mesto je idealno za ljubitelje istorije i prirode, a možete uživati i u vožnji brodom Dunavom i istraživanju golubačke tvrđave.

Kopaonik

Kopaonik je najpoznatiji zimski turistički centar u Srbiji, ali ovo mesto i tokom leta nudi sjajne mogućnosti za uživanje u prirodi i brojne aktivnosti na otvorenom. Ova planina je tokom leta idealno mesto za boravak u prirodi, šetnju, planinarenje, jahanje. Takođe, Nacionalni park Kopaonik je dom mnogim zaštićenim biljnim i životinjskim vrstama. 

Ovde možemo napomenuti i da je Rent a car Niš odlična opcija za sve one koji u Srbiju stižu preko niškog aerodroma i imaju želju da obiđu južne krajeve naše zemlje, ali i ostatak Srbije.

Vrnjačka Banja 

Vrnjačka Banja je verovatno najpoznatija banja u Srbiji, idealna za šetnju i opuštanje. Poznata je po termalnim izvorima i prelepim parkovima. Tokom leta ovde se organizuju i brojne kulturne i muzičke manifestacije koje privlače veliki broj turista.

Ovo su, naravno, samo neke od popularnijih destinacija koje možete posetiti u Srbiji. Postoji još mnogo prelepih mesta koja su idealna za letnji obilazak i istraživanje skrivenih kutaka i prirodnih lepota Srbije.

Pogledajte još:

Kvalitet vozila na rentiranje u Beogradu

Kvalitet vozila na rentiranje u Beogradu

Kvalitet ispred kvantiteta – makisma kojom se vode mnoge danas već uspešne kompanije. Praksa pokazuje da je upravo ovo ključ uspeha. Kvalitet je nešto što će zadržati klijente, a privući nove, potencijalne. ...

Jeftin obilazak Beograda uz rent a car

Jeftin obilazak Beograda uz rent a car

Kada se pripremate za neko putovanje, valjalo bi da se pripremite i na iznenadne troškove. To se posebno odnosi ako posećujete neki veći grad, gde će vam sigurno deo novca otići na gradski prevoz.  Gradski autobusi, metroi, taksi vozila, rent a car samo su neki od načina pomoću kojih možete obići neko mesto. Pre nego što se odlučite za neki konkretan vid prevoza, ne bi bi bilo loše da se raspitate kako da što jeftnije prođete tokom obilaska grada. ...

Želite posetiti Beograd? Evo nekoliko načina kako da ga obiđete

Želite posetiti Beograd? Evo nekoliko načina kako da ga obiđete

Da je leto došlo u naš glavni grad govori nam veliki broj turista koje možete sresti na svakom koraku, a posebno u glavnoj ulici Beograda. Kafići se pune oko podneva, a poslednji žamor prestaje negde oko 4 časa posle ponoći....

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila