Rent a car Beograd, AR renta car - iznajmljivanje vozila, aerodrom Nikola Tesla Beograd, aerodrom Konstantin Veliki Niš, aerodrom Morava Kraljevo.

Zašto su kamperi idelan prevoz tokom zime?


Kamperi su prevozno sredstvo koje vam pruža sav neophodan komfor i udobnost doma. Ne morate da razmišljate kada da krenete, kada da ustanete, da li ćete zakasniti ili ne, uz kampere imate potpunu slobodu.

Kamperi – idealni zimi

Svi znamo da putovanje autobusom ume da bude nezgodno i neudobno. Zimi se često dešava da su autobusi hladni, da se pokvare na pola puta jer nisu poneli zimske gume. Ukoliko putujete preko granice čekanja mogu delovati kao večnost, tako da će putovanje biti više noćna mora nego lep događaj. Da biste izbegli sve ove neprijatne i nelagodne situacije, posebno zimi pravo rešenje su kamperi.


Pokretni dom

Kamperi ili prikolice kako ih ljudi kolokvijalno zovu jesu idealan spoj smeštaja i prevoza. Sve što imate u svom domu, sada možete imati i na putovanju. Ne morate više da rezervišete hotele, motele, čekate popuste i povoljne agencijske ponude, uz kampere imate svoj dom, u svakom trenutku. Ne morate da razmišljate o restoranima, da li će vam prijati lokalni specijaliteti. U kamperima možete da spremate svoje omiljeno jelo i u potpunosti uživate u svakom zalogaju. Zato su porodice najčešći klijenti ovog prevoza.Idealni za snimanje filma

Uloga kampera je višestruka, te ih sve više iznajmljuju i produkcijske kuće za potrebe snimanje filma, spota ili serije. Da bi glumci, producenti, reditelji, snimatelji bili odmorni za dalji radi, potrebno je da se odmore, zar ne?

Uz kampere je snimanje isplatljivije

U tome upravo pomažu kamperi. S obzirom da poseduju sve što smo gore naveli odlični su za smeštaj cele snimačke ekipe, pogotovo zimi, kada je potrebno po nekoliko nedelja snimati neku scenu na otvorenom.
Ne morate da razmišljate da li ćete naći hotel dovoljno blizu lokacije predviđenje za snimanje i da li će biti dovoljno mesta za sve članove ili ćete morati da ih delite. Uz kampere svi mogu biti na jednom mestu, te je iznajmljivanje ekonomski isplatljivije. Broj produkcijskih kuća koje koriste kampere se povećava iz godine u godinu.

AR rent a car

Među firmama koje pružaju uslugu iznajmljivanja kampera nalazi se AR rent a car. Ova firma prvenstveno skoncentrisana na pružanje usluga iznajmljivanja vozila, nudi i uslugu iznajmljivanja kampera. S obzirom da je naša država odlična lokacija za sve potrebe za kamperima se povećavaju. AR rent a car ima moderne kampere koje mnogi nazivaju i trejleri i adekvatni su za potrebe produkcijskih kuća bez obzira na vremenske nepogode.Od udobnih fotelja do tuša i mini kuhinje

U ponudi imaju pet kampera koji su kombinacija prevoza i smeštaja, tako da poseduju udobne fotelje, krevete za odmor. Na raspolaganju su i kuhinja, toalet, tuš, klima uređaji, pokrenti dom. Za potrebe snimanja filma, spota, iznajmljivanje kampera vrše na unapred dogovorenim lokacijama snimanja u Srbiji ili zemljama u regionu. Njihovi vozači prisutni  su sve vreme kako bi udovoljili svim zahtevima produkcije.Međutim, AR rent a car nudi i najam kampera i za fizička lica koja žele u njima da odu na odmor. U tom slučaju mogu se iznajmiti i bez vozača.

Ako se pripremate za zimovanje razmislite o kamperima, idealnom prevoznom sredstvu gde nećete osetiti gužve na granici, čekanja u restoranu. Iznajmite kampere i prepustite se uživanju. Osvojite svet brzo i lako.

Pogledajte još:

Kvalitet vozila na rentiranje u Beogradu

Kvalitet vozila na rentiranje u Beogradu

Kvalitet ispred kvantiteta – makisma kojom se vode mnoge danas već uspešne kompanije. Praksa pokazuje da je upravo ovo ključ uspeha. Kvalitet je nešto što će zadržati klijente, a privući nove, potencijalne. ...

Koliko je teško pružati usluge iznajmljivanja automobila?

Koliko je teško pružati usluge iznajmljivanja automobila?

Da biste ostvarili poslovni uspeh, potrebno je vreme, konstantno ulaganje i usavršavanje u poslu. Biti transparentan i profesionalan u radu, kada postoji velika konkurencija, predstavlja ne samo uspeh, već i izazov. Sa vlasnikom AR rent a car firme, koja se prvobitno bavila iznajmljivanjem automobila, Željkom Staničićem, razgovarali smo kako je došao na ideju da se bavi ovim poslom i koliko je danas teško pružati usluge iznajmljivanja automobila....

Šta sve obuhvata zimska oprema?

Šta sve obuhvata zimska oprema?

Kada dođe mesec novembar vozači znaju da je vreme zimske opreme stiglo. Agencije koje su zadužene za bezbednost na putevima tada apeluju na vozače da budu u pripravnosti i opreme svoje vozilo svim neophodnim predmetima....

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Sedišta za decu, kolevke, busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila