Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Zašto stranci u Beogradu iznajmljuju rent a car?


Pored grupnih poseta, postoji i ona grupa turista koja dolazi individualno, bez agencije, o svom trošku. Sami organizuju prevoz, smeštaj i boravak.

Taksi štedi vreme


Druga opcija jeste taksi prevoz. U poređenju sa gradskim autobusom taksi ima listu prednosti. Prvo i osnovno vozite se sami. Taksi ima samo početnu stanicu, mesto gde dolazi po vas i krajnju lokaciju gde treba da vas odveze. Tu ste već u dobitku. Zaboravite na čekanje prepunih autobusa. Taksi čekate samo nekoliko minuta nakon poziva. Drugo, taksisti poznaju prečice te će vas brže odvesti do željene adrese. Cena jeste skuplja ali dobijate na vremenu.

 


Problem "divljih taksista"

Međutim, loša strana taksi prevoza jeste sve veći broj takozvanih "divljih" taksita. Oni nisu pravi taksisti, a deluju kao da jesu. Probleme prave i lokalnom stanovništvu. Problem sa njima jeste što naplaćuju i po četiri puta više od predviđene tarife, a meta im jesu stranci.

Veliki broj gradskih linija

Kada je reč o prevozu u gradu, gradski prevoz jeste povoljan sa ekonomske tačke gledišta. Ima i veliki broj gradskih linija. Međutim, ne valja što je potrebno promeniti nekoliko različitih linija kako biste sve to pogledali. Kasne a prepuni si, tako da ćete već u startu izgubiti na vremenu.

Zašto se stranci sve više okreću rent a car uslugama?


Zato se stranci sve više okreću rent a car uslugama. Razloga je nekoliko. 

Rent a car je usluga koja je u poslednjih nekoliko godina zaživela u Srbiji, posebno u Beogradu zbog blizine aerodroma. Iznajmljivanjem automobila dobija se na vremu. Vreme je važan faktor kada ste turista. Na raspolaganju vam je nekoliko dana koje želite iskoristiti u potpunosti. Želite da posetite što više znamenitosti, ali da imate vremena i za degustaciju tradicionalne kafe. Pored toga želite i da iskusite noćni život. Da biste to sve postigli morate imati dobar plan još bolju organizaciju i transportno sredstvo koje će vas brzo razvoziti. Uz rent a car to je izvodljivo. 

Ove usluge pored toga što su proverene jesu najbolje rešenje kada je reč o prevozu u nepoznatnom gradu. 


Šta sve dobijate iznajmljivanjem vozila?


Prvo i osnovno jeste da imate vozilo samo za sebe. Iskusnog vozača koji poznaje grad te ne morate voditi računa o parking mestu, da li ste ušlu u dobru ulicu ili ne, koliko imate goriva. Vi samo treba da se opustite i uživate u razgledanju grada. 

Ekonomski isplatljviije rešenje


Drugo, rent a car usluge su povoljnije i ekonomski isplatljviije. Imate vozilo od početka do kraja vašeg boravka.  Kola dolaze po vas i ona vas odvoze do aerodrome. Zaboravite na čekanja, gužvanja. Vi ste ti koji određujete kada se polazi, gde se staje i koja je sledeća tačka.
AR rent a car Beograd

Beograd se može pohvaliti rent a car uslugama. Među firmama koje to pružaju posebno se izdvaja AR rent a car. U pitanju je firma sa višegodišnjim iskustvom u ovom poslu. Tim iskusnih i odgovornih vozača, dobro opremljen vozni park, povoljne cene i profesionalnost pre svega glavne su njene karakteristike. Sva vozila prolaze tehničke servise pre korišćenja. Ponudu možete pogledati na njihovom sajtu preko kog možete i rezervisati ono vozilo koje će odgovarati vašim potrebama i mogućnostima. Vozilo će vas čekati tamo gde mu kažete, a vratićete ga onog dana kada se vraćate nazad. 

Uz rent a car Beograd dobićete udobno, prijatno sredstvo koje će vaše putovanje učiniti pravim odmorom. 

Pogledajte još:

Rent a car umesto kupovine automobile

Rent a car umesto kupovine automobile

Nekada je automobil predstavljao simbol bogatstva. Svako ko je imao automobile, makar to bio i jugo (ako pričamo o našoj državi) bio je gospodin čovek,  čovek više klase. Vremenom se to menjalo, te su automobili postajali dostupniji širem stanovništvu, svuda u svetu....

Zašto je rent a car bolji izbor u odnosu na taksi?

Zašto je rent a car bolji izbor u odnosu na taksi?

Pitanje koje muči svakog turistu kada se nađe u inostranom gradu jeste kojim prevozom da krene u obilazak novog mesta. Da li da koristi gradski prevoz i stopi se sa starosedeocima u potpunosti? Da li da se vozi taksijem ili da se ipak odluči za rent a car?...

Prednosti iznajmljivanja automobila u velikim gradovima

Prednosti iznajmljivanja automobila u velikim gradovima

Život u velikom gradu nosi sa sobom niz izazova, a mobilnost je jedan od ključnih faktora koji utiču na svakodnevni ritam. Mogućnost da od tačke A do tačke B (a naročito u velikim gradovima gde one mogu biti udaljene i desetine kilometara) stignete za neko razumno vreme, zaista je prednost. Naravno, to je jedino moguće ukoliko se odlučite za automobil – sopstveni, iznajmljeni ili za taxi usluge. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila