Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Zašto se turisti sve više odlučuju za usluge rent a car Beograd?


S obzirom na to da je Beograd jedna metropola i da je potrebno vreme kako biste posetili sve njegove veće znamenitosti morate koristi neku vrstu prevoza.  


Upoznajte lokalni duh u gradskom prevozu

Za one prave avanturiste gradski prevoz je dobro rešenje, jer će tako biti u prilici da osete lokalni duh i sažive se na trenutak sa domaćim stanovništvom. Međutim, ova vrsta prevoza takođe ima svoje nedostatke. Iako je ekonomski povoljan, nije preporučljiv ukoliko ste vremenski ograničeni i želite da posetite što više lokacija u gradu. Autobusi su uglavnom spori, vikendom retki, a samim tim i prepuni. Ponekad se menja i po nekoliko različitih gradskih linija kako bi se došlo do željene lokacije. To iziskuje dodatno vreme. 

 


Rent a car Beograd

Taksi vas vozi do željene adrese

Taksi je sa druge strane brzo i udobno prevozno sredstvo. Vozilo dođe po vas i odvede vas do željenog mesta. Taksi je dobro rešenje ukoliko imate veliki prtljag i želite što pre da dođete do hotela kako biste što pre ostavili stvari i krenuli u obilazak. Praksa pokazuje da se taksi najčešće zove uveče posle izlaska. 

Loša strana jeste što je sve više takozvanih „divljih“ taksista koji i vrebaju stance kako bi vožnju naplatili duplo više od uobičajne cene. Najčešće žrtve jesu stranci. Zato je potrebno da se otvore četiri očiju, jer se na prvi pogled ne može uočiti razlika između pravih i „divljih“ taksista.

Rent a car - najčešći izbor turista


Međutim, poslednje godine pokazale su da je najčešći izbor turista kada je reč o prevozu – rent a car. Rent a car Beograd je pravo rešenje ukoliko ste u našem gradu na nekoliko dana, bilo poslovno ili privatno. Ekonomično, udobno i brzo rešenje koje će vaš boravak u našoj prestonici učiniti prijatnim.

Vozilo možete iznajmiti preko agencije, u samo nekoliko koraka. Rezervacije se uglavnom vrše online putem, nekoliko dana pre dolaska. Vozilo se vraća na dan odlaska.


Uz rent a car putujte sa osmehom

Uz rent a car možete uživati u svom odmoru u potpunosti. Imate mogućnost da iznajmite vozilo sa vozačem ali i bez. Rent a car sa vozačem ima blagu prednost jer ne morate dodatno da mislite o tome da li ste promašili ulicu, skrenuli levo ili desno, pogotovo ako ste prvi put u Beogradu. Iznajmljivanjem vozila ne morate da razmišljate o tome da li ćete zakasniti na autobus, promašiti stanicu ili pak izaći na pogrešno stajalište.

Rent a car Beograd aerodrom

AR rent a Car Beograd – siguran i udoban transport

Među agencijama sa višegodišnjim iskustvom ističe se AR rent a car. Profesionalizam i odgovornost prema klijentima glavni su postulati na kojima ova agencija počiva. Bogat vozni park, iskusni vozači, opremljeni automobili njene su glavne prednosti. U prilog tome govore i zadovoljne mušterije.

AR rent a car Beograd nudi veliki izbor automobila i određene pogodnosti za one najvernije mušterije. Ukoliko ih preporučite prijateljima, rođacima ili poznanicima možete zaraditi 10% od njihovog računa, a možete ostvariti i određene olakšice ukoliko iznajmljujete vozilo na duži vremenski period. 

Ne morate da čekate pune autobuse i plaćate dvostruko veće cene taksi usluga, upoznajte Beograd uz pomoć rent a cara. Bezbedno, brzo i lako!

Pogledajte još:

Rent a car agencije – kako napraviti pravi izbor?

Rent a car agencije – kako napraviti pravi izbor?

Iznajmljivanje automobila predstavlja jednostavno i efikasno rešenje kada god vam je potrebno vozilo, na duži ili kraći period – za putovanje ili neke druge, svakodnevne aktivnosti. Međutim, odabir agencije koja se bavi iznajmljivanjem automobila može predstavljati pravi izazov, s obzirom na raznolikost ponude na tržištu. ...

Zašto treba posetiti Srbiju ove jeseni?

Zašto treba posetiti Srbiju ove jeseni?

Iz godine u godinu Srbija se nalazi na listi destinacija koje vredi posetiti. Smeštena na rasksrnici velikih puteva, oduvek je privlačila turiste....

Kako da iznajmite Renta car Beograd iz inostranstva?

Kako da iznajmite Renta car Beograd iz inostranstva?

Četvrta industrijska revolucija donela je mnoge promene. Između ostalog pojavu Interneta koja je unela tektonske promene u sve sfere života. Brišu se barijere, granice. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila