Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Vozni park – glavno oruđe rent a car kompanija


Pored ekonomskih pogodnosti koju nam pruža ova grana industrije, potrebno je da i vozila budu adekvatno opremljena, tehnički sposobna kako bi putovanje bilo prijatno i udobno.

Vozila prolaze kroz sve tehničke preglede

Kako bi se opstalo na tržištu, potrebno je usavršavanje, profesionalan pristup u poslu i tim koji čine iskusni i odgovorni radnici. Glavno oruđe rada u ovoj sferi jesu automobili i vozači, naravno. Broj vozila zavisi od same firme. Svaki automobil mora da prođe kroz sve neophodne tehničke servise i preglede pre same upotrebe. Nakon svakog korišćenja, automobil se čisti, popravlja i šalje na novi pregled, kako bi se mogao ponovo koristiti.


Mini vozila za kraća putovanja
Za one koji su ne zadržavaju na duže staze, preporučuju se mini vozila. U pitanju su modeli sa najmanjim dimenzijama, koji mogu da prime i do četiri osobe. Pored udobnosti, ovi modeli su i ekonomični. 


Standardni modeli za pet putnika
Standardni modeli su oni koje će mnogi opisati kao velike automobile. Pogodni su za duža putovanja, broj putnika predviđen za ovaj tip automobila je pet.

Kamperi



„Srednji modeli“ za kraća i duža putovanja

Kada je reč o modelima, to opet zavisi od kompanije. Rent a car firme se trude da dopunjuju svoje vozne parkove u skladu sa željama i potrebama svojih klijenata. Najčešći tip modela koji se može iznjamiti jeste model srednjih dimenzija. Ima dovoljno prostora, te je pogodan kako za kraća, tako i za duža putovanja. Zamišljen je za četiri putnika, kako bi putovanje bilo prijatno i udobno. Ovaj tip vozila spada u najtraženije modele.


Najam kampera


Vozni parkovi se stalno dopunjuju

S obzirom da se prate trendovi i osluškuju potrebe klijenata, svaka kompanija dopunjuje svoj vozni park. Kako se ne može uvek predvideti koji model će biti slobodan u datom trenutku, svaki model ima svog „parnjaka“ odnosno model koji ima slične ili gotovo iste karakteristike i marku kao model koji ste gledali i želeli. Razlike su gotovo neprimetne, kada je reč o samom radu i funkcionisanju. Potencijalne razlike bi mogle biti u spoljašnjem pogledu.

Na sajtu svake rent a car kompanije možete pogledati dostupne modele. Pored svakog modela ispisane su karakteristike vozila, godina starosti, dimenzije, predviđen broj putnika i u kom trenutku je na raspolaganju, kao i predviđenja cena za iznajmljivanje. Prilikom rezervacije pored osnovnih podataka, odlučujete se za model i plaćate depozit.

AR rent a car – firma sa iskustvom

AR rent a car Beograd  je kompanija koja već nekoliko godina uspešno posluje u ovom domenu. Zahvaljujući odgovornom, profesionalnom pristupu u poslu nastavlja da ostvaruje pozitivne rezultate u svom radu. Tim iskusnih vozača i veliki izbor automobila svrstava ih u pouzdane kompanije koje pružaju usluge iznajmljivanja vozila. Vozni park je raznovrstan, tako da svako može naći model koji će zadovoljiti njegove potrebe.

Vozila prolaze sve tehničke preglede i servise, a pored klasičnih automobila možete iznjamiti i kampere, s obzirom da je i to u ponudi. Sa vozilom AR rent a car kompanije možete napustiti našu državu, ali prethodno morate obavestiti kompaniju jer samo uz saglasnost možete voziti automobil van naše teritorije. Doplaćuje se taksa i dobija pečat i zeleni karton. Vozilo se takođe može dostaviti, s tim što se ova vrsta usluge dodatno naplaćuje.

Pogledajte još:

Saveti koji vam mogu biti od pomoći prilikom rent a cara

Saveti koji vam mogu biti od pomoći prilikom rent a cara

Sve je više turista koji odlaze na odmor, ostavljajući svoje vozilo kod kuće. Ići na odmor sopstvenim kolima donosi određene troškove. ...

Rent a car umesto kupovine automobile

Rent a car umesto kupovine automobile

Nekada je automobil predstavljao simbol bogatstva. Svako ko je imao automobile, makar to bio i jugo (ako pričamo o našoj državi) bio je gospodin čovek,  čovek više klase. Vremenom se to menjalo, te su automobili postajali dostupniji širem stanovništvu, svuda u svetu....

Rent a car širom Srbije

Rent a car širom Srbije

Rent a car usluga koristi se jako često kako u inostranstvu tako i kod nas. Dosta je korišćena usluga od strane stranaca koji dođu u našu zemlju i žele sebi da olakšaju boravak i posetu svega onog što žele da vide. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila