Rent a car Beograd, AR renta car - iznajmljivanje vozila, aerodrom Nikola Tesla Beograd, aerodrom Konstantin Veliki Niš, aerodrom Morava Kraljevo.

Vikend u Beogradu?


Mnogi odlučuju da se u avanturu po beogradskim kaldrmama upuste sopstvenim automobilom. Zanimljivo je da je porastao i broj domaćih turista koji sve više provode svoje slobodne dane u prestonici, upijajući sve ono što ona široko pruža. Naša prestonica zanimljiva je i našim susedima, jer vole naše gostoprimstvo, a i lako ide sporazumevanje, s obzirom da su nam jezici slični. Ne treba zaboraviti i da se putuje auto-putem, te se i brzo stigne do srpske prestonice. 


Rent a car Beograd – najbolji način da se vozite po prestonici 

Za sve one koji žele da se u potpunosti prepuste čarima Beograda, jedna opcija koja im stoji na raspolaganju je rent a car. Ukoliko u Beograd dolazite avionom, na samom aerodromu imate mogućnost iznajmljivanja automobila. Rent a car Beograd aerodrom je povoljna opcija koja će vam olakšati boravak u Beogradu, bilo da je reč o jednom danu ili boravku od nekoliko dana. 


Rent a car


Ono što uslugu rent a car čini pogodnom jeste što ni od koga ne zavisite, štaviše vi sami organizujete vreme i pravite planove. Ne morate da vodite računa da li ćete uhvatiti adekvatan gradski prevoz, kokliko vam je potrebno do sledeće stanice. Iznajmljivanje automobila je jednostavno. To možete uraditi online putem ili na licu mesta, ali je preporučljivo da to uradite nekoliko dana ranije pre samog dolaska u Beograd. Kada uzmete automobil, avantura može da počne. 

Čuvena kalemegdanska tvrđava

Kalemegdan je svakako jedan od glavnih simbola našeg glavnog grada. Tvrđava koja čuva istoiju i ponosito stoji. Spomenik Pobednik, zoo vrt, Vojni muzej, Kalemegdanska terasa samo su neke od lokacija koje bi trebalo posetiti. Nadomak Kalemegdana nalazi se Dorćol, bogat nesvakidašnjim i urbanim kafićima i restoranima, koji će zadovoljiti svačiji ukus. Ukoliko ste ljubitelj šetnji preporučuje se šetalište 25. maj do kog možete doći lako i brzo, a ima dovoljnio mesta da parkirate svoj automobil iz naše AR rent a car Beograd agencije.


Rent a car Beograd


Vukovo spomenik i Istočna kapija Beograda

Vukov spomenik nalazi se na Bulevaru Aleksadra Obrenovića. Mesto gde se mnogi sastaju i rastaju, a u njegovoj blizini nalazi se park i studentski dom, jedan od najstarijih studentskih domova u Beogradu. Ukoliko nastavite pravo Bulevarom proći ćete Đeram pijacu, Cvetkovu pijacu, nekadašnju fabriku Kluz. Na tom mestu naziru se obrisi tri velika solitera koji ponosito stoje na ulazu grada Beograda, poznatiji kao Istočna kapija Beograda. Poslednje stajalište tramvaja čini Ustanička ulica. Kada pređete ulicu čekaju vas nova stajališta koja vode ka drugim udaljenijim delovima grada. 


Skadarlija je mesto za boeme

Mesto koje se ne zaobilazi jeste Skadarlija ili boemska četvrt. Kaldrma, veliki broj kafana, ali onih starogradskih iz kojih svakg dana možete čuti dobro poznate starogradske pesme uvek su spremne da ugoste nove goste. Skadarlija je bila mesto okupljanja mnogih naših umetnika, pesnika ali i glumaca. Tu su se vodile i ozbiljne teme i donosile važne odluke, zato ima posebnu draž. Naravno, postoje i neka urbanija mesta, shodno vremenu, ali je stari duh i dalje prisutanHram Svetog Save nalazi se na Vračaru. Ovo je jedna od najstarijih opština ovog grada. Mnogi smatraju da je posle Dedinja najelitnija. Hram Svetog Save jedno je od najposećenijih religioznih mesta. Sa desne strane nalazi se i Narodna biblioteka Beograd, najstarija zgrada u Srbiji. 


Rentacar Beograd


Novi Beograd sa one strane reke 

Za one koji vole industrijske delove grada tu je Novi Beograd koji naprosto oživljava sredinom osamdesetih godina prošlog veka. Danas je Novi Beograd centar i sedište mnogih IT kompanija ali i konsultanskih kuća. Čuveni Brankov mest je ključ u spajanju Starog i Novog dela grada. Ušće, Delta City, Immo centar su shopping molovi koji se nalaze sa druge strane reke. Nadomak Ušća se svakog leta održava i Beerfest kada mnoge grupe nastupaju, dok posetioci imaju prilike da uživaju u inostranim i domaćim vrstama piva. Tih dana Beograd dodatno posećuju turisti. Vikend u Beogradu možete provesti i na Banovom brdu ili Vidokvcu, u čijoj blizini se nalaze Košutnjak i Ada Ciganlija. Pomenimo i Zemun koji je posebna priča za sebe. 

Spisak mesta koje treba posetiti je poduži, zato je najbolji način da ga upoznate i da ga posetite. Ukoliko odlučite da jedan vikend provedete u našoj prestonici, preporučujemo i rent a car kako biste u potpunosti mogli da uživate u svemu što vam Beograd pruža. 


Pogledajte još:

Kako da iznajmite Renta car Beograd iz inostranstva?

Kako da iznajmite Renta car Beograd iz inostranstva?

Četvrta industrijska revolucija donela je mnoge promene. Između ostalog pojavu Interneta koja je unela tektonske promene u sve sfere života. Brišu se barijere, granice. ...

Beograd kao idealna turistička destinacija

Beograd kao idealna turistička destinacija

Poslednjih godina srpski turizam je u ekspanziji. Čitava zemlja sa svojim neverovatnim prirodnim lepotama ima mnogo toga da ponudi i sve češće su na popularnim turističkim mapama upravo destinacije u Srbiji. Ipak, tradicionalno, Beograd kao srpska prestonica, najčešći je izbor stranih turista i mesto u Srbiji koje godišnje najveći broj njih i poseti....

Zašto stranci u Beogradu iznajmljuju rent a car?

Zašto stranci u Beogradu iznajmljuju rent a car?

Iz godine u godinu broj turista koji poseti Beograd raste. Lako se prepoznaju. Uglavnom se kreću u grupicama, noseći kameru u rukama kako bi uslikali arhitekturu i znamenitosti ovog grada. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Sedišta za decu, kolevke, busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila