Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Rent a car nakon pandemije

COVID-19 potiče iz porodice virusa koji izazivaju blaga oboljenja, poput prehlade, ali takođe mogu dovesti i do većih zdravstvenih problema, kao što je upala pluća. Osnovni simptomi virusa COVID-19 su visoka temperatura i suv kašalj. Još neki od mogućih pokazatelja su malaksalost, upala grla, otežano disanje, bolovi u mišićima, glavobolja, zapušeni sinusi i sl. Ovi simptomi se ređe javljaju. Postoji određen broj slučajeva gde osobe nisu imate nikakve simptome, te nisu ni znale da su pozitivne na korona virus, sve dok nisu uradile testiranja. Dakle, koje će simptome imati ili nemati zaraženo lice, nije strogo definisano. Ovaj virus se širi izuzetnom brzinom, ali je mali procenat slučajeva završio smrtnim slučajem. Taj procenat uglavnom čine starije osobe, odnosno preko 65 godina, i osobe sa lošijim zdravstvenim stanjem (dijabetes, upala pluća, karcinom...).

Usled vanredne situacije izazvane korona virusom mnoge delatnosti doživele su ozbiljne udarce i mnoga preduzeća su otišla u stečaj. Međutim, kako je prvi, najopasniji talas virusa minuo, a broj zaraženih smanjen na minimum, došlo je vreme oporavka i vraćanja vere ljudima u rad, uspeh i užitak. Nepisano pravilo glasi da je promena okruženja sve što vam je potrebno kada težite ka novom iskustvu, novim pejzažima i novim uspomenama. S obzirom na čitavu situaciju, mnogi ljudi odlučuju da putuju po Srbiji, svatavši da lepotu sopstvene zemlje duže vreme nisu sagledali. 

Putovanja su lek za sve one koji žele da odmore misli od teških situacija, ali i svakodnevnica onima koje ne drži mesto. Na pitanje koji je najudobniji način putovanja velika većina odgovoriće automobilom. Međutim, činjenica je da nekada nemamo na raspolaganju sopstveni automobil ili prosto ne želimo da njim putujemo na duže staze. Nekada naše vozilo nije odgovarajućih karakteristika. Na primer, vozite auto koji je manjih dimenzija i ima troje vrata, pritom slabiji motor, a želite da idete na planinu sa još tri osobe. U tim slučajevima najbolja odluka koju možete da donesete jeste da se obratite rent a car Beograd agenciji.

Naravno, avion je ubedljivo najbrži, najudobniji i najsigurniji način putovanja. Ali na taj način propuštate priliku da vidite sva mesta kroz koja biste inače prošli da idete automobilom. Pritom, dosta je i skuplji način putovanja. Međutim, čak i da se odlučite za let avionom, potreban vam je prevoz do smeštaja, kafića, kluba i za obilazak. Ako ste odlučili da posetite našu prestonicu, grad Beograd, rent a car aerodroma „Nikola Tesla“ obezbediće vam željeno vozilo u jasno naznaženom vremenu. Beograd je velik grad koji vam pruža mnogobrojna iskustva. U njemu se susreću zapadna i istočna evropska kultura, kombinujući ono najbolje iz obe. Od muzeja, preko parkova, pa sve do kafana, Beograd vam nudi jedinstvene izlaske i prizore. S obzirom na njegovu veličinu i bogatstvo kulture, da biste obišli Beograd uzduž i popreko, potreban vam je automobil.

S obzirom na celokupnu situaciju i činjenicu da se svi oporavljamo od skorašnje krize, agencija AR rent a car je odlučila da spusti cene na najniže moguće za mesec jun. Po uputstvima Svetske zdravstvene organizacije svako vozilo detaljno se čisti dezinfekcionim sredstvima, svaki zaspoleni, prilikom ulaska na aerodrom, prolazi kroz dezo barijeru i meri mu se temperatura. Upotreba maski i rukavica je obavezna. Kada iznajmljujete automobil sa ciljem da obiđete nov grad ili deo države, poželjno je da imate i navigaciju. To je samo jedna od usluga koje možete iznajmiti uz vozilo. Pored navigacije, lanci za sneg, sedišta za decu, dodatni vozač i full osiguranje nalaze se u ponudi dodatnih usluga. Naravno, neke od njih su besplatne, dok se neke naplaćuju.

Srbija može da se pohvali mnogobrojnim planinama, banjama, pa i nacionalnim parkovima. Domaća kuhinja i rakija uzbuđuju svačija nepca. Srpski manastiri i crkve vredni su svakog divljenja. Sigurno ste poslednjih par godina primetili sve više stranih turista u našoj zemlji. Krenite u obilazak Srbije i sami uvidite zašto nam se turisti uvek vraćaju.

Pogledajte još:

Šta sve obuhvata zimska oprema?

Šta sve obuhvata zimska oprema?

Kada dođe mesec novembar vozači znaju da je vreme zimske opreme stiglo. Agencije koje su zadužene za bezbednost na putevima tada apeluju na vozače da budu u pripravnosti i opreme svoje vozilo svim neophodnim predmetima....

Zašto stranci u Beogradu iznajmljuju rent a car?

Zašto stranci u Beogradu iznajmljuju rent a car?

Iz godine u godinu broj turista koji poseti Beograd raste. Lako se prepoznaju. Uglavnom se kreću u grupicama, noseći kameru u rukama kako bi uslikali arhitekturu i znamenitosti ovog grada. ...

Sve rent a car informacije na jednom mestu

Sve rent a car informacije na jednom mestu

Kako je sve češće i popularnije postalo iznajmljivanje automobila tako je i rastao broj rent a car agencija. Baš kao i svi tako i vi kada odete negde u inostranstvo imate na pameti bar desetine mesta koje planirate da posetite. Za ovakvu priliku najbolje je uzeti rent a car....

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila