Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Prednosti koje pruža iznajmljivanje kampera


Nedavna istraživanja pokazuju da sve više osoba iznajmljuje kampere za svoja putovanja, bilo da je reč o vikend putovanju ili putovanju na duže staze. Ključni argument koji se iznosi jeste udobnost, komfor i sigurnost koju ovo vozilo pruža. U poslednjih nekoliko godina kamperi ili trejleri i kod nas dobijaju na popularnosti. Ovu vrstu vozila posebno vole osobe avanturističkog duha i one koje su zaljubljene u putovanja. 

Od skromnih prikolica do luksuznih kuća 

Kratak istorijat pokazuje da su kamperi na samom početku bila skromno opremljena vozila, ali da su vremenom postajala sve luksuznija. Danas su to vozila koja poseduju sve elemente koji se nalaze u jednoj kući od udobnih fotelja i kreveta do klima uređaja i mini kuhinja. I to je ono što se ljudima posebno dopada kod ovog motornog vozila.  Svi žele da uživaju u vožnji i da se opuste i to je ono što im kamperi mogu pružiti. 


Primena ovih vozila je zbog toga u savremenom dobu višestruka. Pored toga što se koriste za putovanja, kampere često iznajmljuju i produkcijske kuće za realizaciju određenog projekta kao što je snimanje reklama, muzičkih spotova, serije ili filma. Kamperi im na ovaj način olakšavaju posao jer su idelan smeštaj za ceo tim, posebno ako se snimanja odvijaju u prirodi te je potrebno i po nekoliko dana provesti na snimanju. Iznajmljivanje kampera produkcijskim kućama znatno olakšava posao. Vreme se ne troši na traženje hotela i motela i rezervisanje istih. Uz najam kampera imate smeštaj za ceo tim. 


Kamperi


Udobnost glavna osobina kampera 

Pogodnosti koje se dobijaju iznajmljivanjem kampera su zaista velike. Pre svega će vam olakšati putovanja, jer vam ova prevozna sredstva omogućavaju da ponesete sa sobom, sve što vam je potrebno. 

Ono što je takođe važno napomenuti jeste da vožnja kampera ne zahteva posedovanje određene licence, niti je potrebno da imate neko određeno iskustvo. Još jedna stvar koja ide u prilog kamperima jeste mogućnost da se mogu parkirati na bilo kom parking mestu u gradu. Zanimljiv podatak je da se ova vozila kradu neuporedivo manje u odnosu na automobile, što je jako važno. 


Najam kampera


A možda je najveća prednost iznjamljivanja kampera sloboda. I kada kažemo sloboda mislimo pre svega da ste slobodni da sami organizujete svoje putovanje. Ne morate da zavisite od drugih, ne morata da čekate na vodiče. Vi odlučujete kada ćete krenuti na put, kada ćete napraviti pauzu, da li ćete praviti pauze ili ne. Zaboravite na naporne vožnje, nezadovoljne putnike, stare autobuse gde uvek fijuči promaja ili nedostaje grejanje. Kamperi čine da se opustite i prepustite putovanju u potpunosti. Ne morate više birnuti da li će biti mesta u hotelima, motelima ili hostelima. Da li će stići da napustite sobu u predviđeno vreme i da li će vam komšije biti bučne. Umesto toga možete uživati u svom miru i komforu ovog motornog vozila. 

Brže do željene destinacije

Ukoliko se odlučite za ovu vrstu prevoznog sredstva uštedićete vreme, jer se pokazalo da se kamperima prelaze velike kilometraže relativno brzo. Sve je više onih koji iznajmljuju trejlere čak i za mala vikend putovanja, jer žele da u potpunosti uživaju tokom putovanja. Kod nas se najam kampera postepeno razvija. Kako ističu korisnici ovih vozila, prednost je i što možete komotno da spavate, dok vozač upravlja vozilom. 

Najbolji način da se uverite u prednosti kampere jeste da upravo iznajmite jedan i otisnete se na jedno kraće putovanje. Praksa pokazuje da ko jednom krene sa kamperom na putovanje, ne želi da ga napusti. 

Pogledajte još:

Kako se razvijala rent a car industrija?

Kako se razvijala rent a car industrija?

Istorija pružanja rent a car usluga vezuje se za početak 20. veka i serijsku proizvodnju automobila marke Ford. A otac osnivač ove delatnosti jeste Džo Sonders iz američke države Nebraska. ...

Vozni park – glavno oruđe rent a car kompanija

Vozni park – glavno oruđe rent a car kompanija

O značaju rent a car industrije, njenom razvoju, pogodnostima i prednostima mogli ste da pročitate u nekom od prethodnih blogova. Svedoci smo da se ova grana industrije sve više razvija i dobija na značaju, ne samo u inostranstvu, već i kod nas. U prilog tome govori porast korisnika ove vrste usluge. ...

Zašto treba posetiti Srbiju ove jeseni?

Zašto treba posetiti Srbiju ove jeseni?

Iz godine u godinu Srbija se nalazi na listi destinacija koje vredi posetiti. Smeštena na rasksrnici velikih puteva, oduvek je privlačila turiste....

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila