Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Beograd kao idealna turistička destinacija

Šta obavezno posetiti u Beogradu

Bogata tradicija i istorijski značaj koji Beograd poseduje svakako su jedan od razloga koji navodi turiste u ove krajeve. Bogata i zanimljiva arhitektura, naročito u centralnim gradskim ulicama, raznoliki kulturni sadržaji, muzeji, galerije itd. samo su neki od razloga da se Beograd čim pre poseti i detaljno obiđe. Tu je i čuveni Kalemegdan, najstariji, a verovatno i najpopularniji deo Beograda koji oduzima dah svojom lepotom i pogledom koji se odatle pruža na čitav grad. Ovo omiljeno šetalište koje pleni specifičnom atmosferom ima, naravno, i ništa manje zanimljiv i značajan istorijski aspekt koji definitivno treba istražiti i upoznati. 

Odlična hrana i bogat noćni život

Ono po čemu je takođe Beograd poznat jeste i nadaleko čuven noćni život. Bogata ponuda klubova , restorana, splavova izuzetno je primamljiva turistima, ali i samim Beograđanima koji maksimalno koriste sve benefite života u prestonici. Skadarlija, beogradska boemska četvrt načičkana šarmantnim restoranima i kafanicama koja osvaja već na prvi pogled nikako se ne sme zaobići pri poseti Beogradu. Ono po čemu se Beograd, ali i čitava Srbija, takođe izdvaja kao sjajna turistička destinacija, jeste i bogata i raznovrsna kuhinja. Kulinarski specijaliteti koji se mogu probati u ovim krajevima, svakako su za pamćenje i jedan su od razloga zbog kojih se mnogi iznova vraćaju u našu zemlju.

Prevoz u Beogradu

Kada su u pitanju stranci, najpopularnija varijanta za prevoz jeste rent a car Beograd. Razlozi za to su jasni, ovo je opcija koja pruža najviše mogućnosti za jednostavno, a ujedno i komforno kretanje kroz grad, ali i čitavu državu i omogućava da se vreme koje imate na raspolaganju iskoristi na najbolji način. 


Kada je u pitanju iznajmljivanje automobila u Beogradu, postavlja se i pitanje parkinga. Ovo je pitanje značajno kako za strance, tako i za naše ljude koji putuju avionom, a imaju potrebu da bezbedno ostave automobil negde gde će ga jednostavno pokupiti čim se sa putovanja i vrate. Najjednostavnija opcija je da automobil ostavite negde u blizini aerodroma, a od nedavno to je i moguće zahvaljujući raznim aerodrom parking opcijama. Mogućnost da automobil ostavite na privatnom parkingu u blizini aerodroma zaista je sjajna opcija kada su bezbednost vozila i vaš komfor u pitanju, naročito jer postoji i mogućnost besplatnog transfera do samog aerodroma u bilo koje doba dana i noći, kako biste pouzdano stigli na let, a svoj automobil ostavili u sigurnim rukama. 

Sve dodatne informacije o ovoj opciji možete pročitati na linku https://www.aerodromparkingspot.com/ i bez mnogo muke isplanirati vaše sledeće putovanje.

Pogledajte još:

Rent a car nakon pandemije

Rent a car nakon pandemije

Pandemija nastala korona virusom prouzrokovala je mnoga nedaća. Obavljanje svakodnevnih aktivnosti, poput odlaska u kafić, pozorište i teretanu, vožnja gradskim prevozom, odlakaz na razne proslave i okupljanja, su obustavljena. Otkazana su skoro sva letovanja i druge vrste putovanja. Mnogi ljudi su izgubili posao, a neki, nažalost, i živote. COVID-19 je uzdrmao čitavu planetu. Međutim, ova situacija je ujedno i pokazala da još uvek postoji solidarnost među ljudima, obzirnost, briga i odgovornost....

Kako se razvijala rent a car industrija?

Kako se razvijala rent a car industrija?

Istorija pružanja rent a car usluga vezuje se za početak 20. veka i serijsku proizvodnju automobila marke Ford. A otac osnivač ove delatnosti jeste Džo Sonders iz američke države Nebraska. ...

Prednosti koje pruža iznajmljivanje kampera

Prednosti koje pruža iznajmljivanje kampera

Svako od nas je pogledao bar jedan američki film u kome glavni junak putuje po svetu vozilom koje podseća na autobus, a zapravo je to njegova kuća na točkovima. Kamperi nisu ništa novo na Zapadu. Tamo je najam kampera uobičajena pojava. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila