Sa nama, vaša sloboda kretanja ne poznaje granice - naša vozila su spremna da vas prate kako unutar zemlje, tako i izvan njenih granica.

Nudimo širok spektar kvalitetnih vozila po pristupačnim cenama, prilagođenih svim vašim potrebama tokom putovanja, bilo da je u pitanju poslovni sastanak u gradu ili avantura na putevima širom Evrope. Napuštanje Srbije sa našim automobilom je moguće uz našu saglasnost i uz plaćanje takse od 30 eura. Ukoliko planirate putovanje izvan granica naše države, molimo vas da nas unapred obavestite kako bismo vam pružili potrebne informacije i prilagodili vaše ovlašćenje za vožnju. Ukoliko vozilo iznajmljujete na duži period, nudimo Vam posebne uslove. 

Nudimo vam širok izbor vozila različitih klasa, od kompaktnih modela za gradsku vožnju do prostranih SUV-ova za avanture na otvorenom. Bez obzira na vaše potrebe, mi imamo vozilo koje će odgovarati vašem stilu i budžetu. Bez obzira da li planirate poslovno putovanje ili odmor van granica Srbije, naša vozila su spremna da vas odvedu tamo gde želite. Uz dodatnu podršku za međunarodno putovanje, uključujući potrebnu dokumentaciju i osiguranje, omogućavamo vam da bezbrižno istražujete i uživate u svom putovanju.

Naš tim stručnih i ljubaznih agenata je tu da vam pruži sve potrebne informacije i savete kako biste maksimalno iskoristili vaše putovanje. Vaša sreća i zadovoljstvo su naša najveća nagrada, i radujemo se što možemo biti deo vaše avanture na putu.

Svaki automobil u našem voznom parku redovno je servisiran i održavan kako bismo osigurali vašu sigurnost i udobnost tokom vožnje. Vaša bezbednost je naš prioritet, a vaš komfor naš cilj. 

Pregledajte našu izvanrednu ponudu vozila i rezervišite svoje idealno vozilo na vreme.

Još jedna mogućnost za rezervisanje vozila je da jednostavno pozovete sledeći broj: +381606911111 i raspitajte se o najjefinijim vozilima iz naše ponude.

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila