Pogledajte uslove najma za Rent a car i rezervišite svoje vozilo online brzo i lako.


OPŠTI USLOVI:

Vozilo može iznajmiti isključivo lice (u daljem tekstu najmoprimac) koje ima navršenu 21. godinu i poseduje vozačku dozvolu minimum 2 godine.
Prilikom preuzimanja automobila najmoprimac je u obavezi da da na uvid važeće dokumente: pasoš ili ličnu kartu i vozačku dozvolu,koje su disponenti AR Rent A Car-a u obavezi da iskopiraju i čuvaju u evidenciji.
Najmoprimac je u obavezi da potpiše ugovor u kojem je saglasan sa ugovorenom cenom vozila i dodatnih usluga, visinom depozita i tačnim vremenom povratka vozila.
Takodje najmoprimac potpisom ugovora se slaže i sa opštim odredbama iznajmljivanja koje se nalaze na zadnjoj strani ugovora, a koje možete pročitati ovde.

CENA automobila po danu obuhvata porez, kasko osiguranje i neogranicenu kilometražu ukoliko akcijskom cenom nije drugacije naglaseno. Cena automobila po danu obuhvata obračunski period od 24h od preuzimanja vozila, sa mogućnošću tolerancije do 1h prilikom vraćanja automobila.  Sve cene su izrazene u Evrima, a plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu Banke Intesa i to prilikom preuzimanja vozila. Primamo sve platne kartice VISA, MASTER, AMEX.

DEPOZIT je obavezan prilikom preuzimanja i zavisi od izbora vozila,minimalni je 350€, a tacnu informaciju o visini možete videti prilikom rezervcije. Stalnim klijentima se depozit smanjuje. Osobama mladjim od 25 godina depozit se udvostrucava,a minimalno je 700€. AR Rent A Car zadržava pravo da najmoprimcu poveća depozit odnosno ne izda vozilo. Depozit možete platiti u bilo kojoj valuti srazmerno kursu Eura. 

OSIGURANJE: U cenu najma je uračunato kasko osiguranje sa učešćem u šteti do visine depozita, što znači da u slučaju saobraćajne nezgode ili kradje automobila Vaše učešće iznosi depozit koji ste ostavili prilikom preuzimanja automobila, a koji se kreće od 350€ pa naviše. Automobil možete iznajmiti i sa Ful osiguranjem za koje visina doplate zavisi od klase automobila, a biće vam prikazana na sajtu prilikom rezervacije. Ako doplatite Ful osiguranje, uz prilozen policijski zapisnik koji je obavezan, u slučaju nezgode nemate nikakvog učešća u šteti, niti uz vraćena dokumenta i ključa vozila nemate učešća u slučaju kradje istog. Ful osiguranje ne pokriva štete nastale u unutrašnjosti vozila tipa flekavih i progorenih sedista, izgrebanih i oštećenih površina.

NAPUSTANJE    SRBIJE   sa našim automobilom je moguće uz našu saglasnost i plaćanje takse od 30 eura. Ukoliko želite da putujete Van granica naše države to nam ranije naglasite jer ćemo Vam u suprotno staviti pečat na ovlašćenje za vozilo u kojem Vam se ta opcija zabranjuje.  

RADNO VREME poslovnica na Beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla" i Niškom "Konstantin Veliki" je od 07-24h. Svako unapred rezervisano preuzimanje odnosno vraćanje vozila 30 minuta pre ili posle radnog vremena je besplatno. Preuzimanje odnosno vraćanje automobila koje je u periodu izmedju 00:31 i 01.00h posle ponoći i od 03:45 do 06:30 ujutru se doplaćuje 15 evra plus pdv.  Preuzimanje odnosno vraćanje automobila koje je u periodu izmedju 01:00 i 03:45 se doplaćuje 30 evra plus pdv.

DOSTAVA VOZILA je moguća i naknadno se doplaćuje po dogovoru.

VRAĆANJE VOZILA NA DRUGU LOKACIJU je takođe moguće. Recimo preuzmete vozilo na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, a vratite ga na Aerodromu Konstantin Veliki u Nišu ili na aerodrom Morava u Kraljevu.
Ova usluga se doplaćuje po sledećem cenovniku:
Aerodrom Beograd - Aerodrom Niš (i obratno): 85€
Aerodrom Beograd - Aranđelovac (i obratno): 45€
Aerodrom Niš - Aranđelovac (i obratno): 85€PONUDA DRUGOG VOZILA
Zadržavamo pravo da Vam u slučaju da nemamo slobodnih izabranih automobila izdamo auto iste ili više klase po istim uslovima

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila