Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Zašto treba iznajmniti rent a car u velikom gradu?


Stanovnici vremenom to posmatraju kao nužno zlo i prilagođavaju mu, slično kao kiši ili snegu, kao nešto na šta ne mogu da utiču. Naučili su kada je špic vreme i kada ima najviše vozila na glavnim bulevarima i ulicama, kada treba izbegavati mostove i raskrnice.

Svi koji su bar jednom posetili veći grad upozanti su sa ovim „problemom“. Znaju da im tada ne može pomoći niko i da će u startu kasniti minim sat vremena, a nekada i više. Turisti uglavnom previde tu mogućnost, pa se dešava da ne stignu da posete određene lokalite u novom gradu jer ih je uhvatio saobraćajni špic.


Taxi vs gradski prevoz

Jedna od potencijalnih opcija koja im stoji na raspolaganju jeste taksi. Prednosti taksi vozila u odnosu na gradske autobuse su višestruke. Prva i možda glavna prednost jeste da će vam uštedeti vreme. Taksisti sa iskustvom odlično poznaju uličice i prečice kojima možete izbeći kolone vozila i autobusa. Uglavnom se vozite sami, te je veći komfor i ne morate da stajate na svakih 5 minuta da bi novi putnik ušao. Druga strana ove medelje jeste novac. U poređenju sa gradskim prevozom duplo je skuplji, a ima i onih „divljih“ taksista koji naplaćuju duplo više ukoliko primete da ste turista. Ukoliko se odlučite za ovu opciju budite oprezni i otvorite „četvoro očiju“.


Rent a car

Drugo rešenje koje se pokazalo kao bolja opcija jeste rent a car. Iznajmljivanje vozila vam može uštedeti vreme, ali i novac. Pitate se, kako? Rent a car je vrsta usluge koja je pre svega bila popularna na Zapadu, ali je razvojem drugih delova sveta ulazila i u druge države. Uglavnom rezervisana za veće gradove sa aerodromima. Danas, svaki veći grad ima bar jednu rent a car agenciju.

Kako to zapravo funkcioniše?


Sve firme koje nude ovu vrstu usluge imaju sajtove gde možete pronaći i videti koja vozila su dostupna, kolika je cena i šta vam je sve potrebno od dokumenta. Kada odaberete vozilo shodno vašim potrebama rezervišete, uplatite depozit i auto vas čeka na željenoj lokaciji. Možete izabrati vozilo sa vozačem, što se i preporučuje ukoliko ste prvi put u tom gradu. Vozilo vraćata na dan vašeg odlaska. Iznajmljivanjem vozila dobijate auto samo za sebe, vozača i komfor. Sve što je potrebno za jedno putovanje.


Među metropolama koje se mogu pohvaliti jakim rent a car agencijama nalazi se i Beograd. S obzirom na veličinu grada i položaj, broj turista se iz godine u godinu povećava, te je potrebno pratiti trendove i odgovoriti potrebama tržišta.


AR rent a car Beograd aeorodrom

AR rent a car Beograd jedna je od kvalitetnijih i najboljih agencija koja pruža upravo usluge iznajmljivanja vozila. Višegodišnje iskustvo, profesionalni tim, dobro opremljen vozni park i adekvatne i povoljne cene su glavne karakteristike ove agencije. Rent a car Beograd vam omogućuje brzo i lako iznajmljivanje automobila. Širok asortiman udobnih i sigurnih vozila koje možete preuzeti na pogodnim relacijama. Svaki automobil prolazi kroz servisne provere, a vozači su iskusni profesionalci. Za iznajmljivanje vozila na duži vremenski period agencija nudi i određene pogodnosti.

Zato, ako idete u neki veći grad, izbegnite gužvu na vreme i rezervišite automobil na vreme. Uživajte u putovanju uz rent a car usluge!

Pogledajte još:

Vikend u Beogradu?

Vikend u Beogradu?

Glavni grad Republike Srbije, na ušću dveju reka Dunava i Save godinama se može pohvaliti epitetom metropole. Bez obzira na godišnje doba, na beogradskim ulicama mogu se čuti strani jezici: od engleskog do turskog. Bogata istorija, velelepne građevine, ali i bogat kulturno – zabavni život čine grad Beograd dodatno primamljivim. ...

Prednosti koje nudi rent a car

Prednosti koje nudi rent a car

Posedovati automobil nekada je predstavljalo luksuz. Danas je situacija potpuno drugačija – automobil je potreba. Život u gradu koji se neprekidno širi, a u kom javni gradski prevoz nažalost nije dovoljno pouzdan, naprosto iziskuje posedovanje automobila. ...

Beograd kao idealna turistička destinacija

Beograd kao idealna turistička destinacija

Poslednjih godina srpski turizam je u ekspanziji. Čitava zemlja sa svojim neverovatnim prirodnim lepotama ima mnogo toga da ponudi i sve češće su na popularnim turističkim mapama upravo destinacije u Srbiji. Ipak, tradicionalno, Beograd kao srpska prestonica, najčešći je izbor stranih turista i mesto u Srbiji koje godišnje najveći broj njih i poseti....

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila