Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Zašto je rent a car pravo rešenje tokom prazničnih putovanja?


Uz rent a car odmor je zagarantovan

Bilo da putujete na samo nekoliko dana ili na duže putovanje, rent a car je nešto što će vam putovanje učiniti lakšim i svakako prijatnijim. Uz iznajmljivanje vozila ne morate razmišljati o tome da li je vaš auto opremljen za zimu. Da li imate međunarodnu dozvolu, koja je pritom validna i produžena ? Ni pitanje goriva vas neće mučiti. Uz rent a car dobijate opremljen auto, spreman za sve vremenske prilike, uz dobro i profesionalnog vozača koji ima iskustva i svakako ima ispravnu vozačku dozvolu.

Prepustite se vožnji

Prednost iznajmljivanja vozila jeste i što ne morate razmišljati da li ćete se izgubiti u nepoznatnom gradu, a ne morate da razmišljate ni o parking mestima. Vi samo treba da se opustite, a vozač će se pobrinuti za ostalo. 


Zaboravite na čekanje gradskog prevoza

Zaboravite na čekanje gradskog prevoza, "divljih" taksista i čekanja autobusa koji uvek kasne. Uz rent a car vi ste gospodar svog vremena. Vi odlučujete kada će se krenuti, koliko pauza će biti, koja je kranja destinacija.

Beograd – sve poželjnija praznična destinacija

Među popularnim prazničnim destinacijama našao se i Beograd.  Broj turista prema  Turističkim organizacijama grada se iz godine u godinu povećava. Iako ih ima tokom cele godine, svakako se njihov broj udvostručuje oko Nove godine i Božića. Ukrašene ulice, rasveta na svakom koraku, istorijske znamenitosti, samo su neki od razloga zbog kojih se stranci odlučuju za našu prestonicu. 

Bogat novogodišnji program – od Skadarlije do koncerta na otvorenom

Pored toga, bogat kulturni i noćni život učinio je Beograd još privlačnijim. Skadarlija, Savanova, Terazije samo su neka od mesta gde će turisti moći da proslave novogodišnje veče. Tu je i veliki broj pabova i kafića u kojima će biti uživo muzike. Prvog januara će tradicionalno biti otvoren Trg otvorenog srca gde će biti pune tezge domaćeg kuvanog vina, suvenira i toplih krofnih i palačinki. Turisti će moći da uživaju i na Trgu, ukoliko ne vole zatvorena mesta. Beograd svake godine ima organizovan koncert za "najluđu" noć u godini, uz veliki desetominutini vatromet. 

Rent a car pravo rešenje

Ukoliko boravite u Beogradu, najbolji način da uživate u boravku jeste da iznajmite vozilo. Rent a car je praktično, ali i ekonomično rešenje. Gradski prevozi kasne, uglavnom su puni i spori, dok taksisti mogu biti baš udarac na džep tokom praznika.


AR rent a car Beograd

Kompanija koja pruža ovaj vid usluge, a koja se svojim profesionalnim pristupom istakla jeste AR rent a car Beograd. Višegodišnje iskustvo u ovom poslu, odgovornost i bezbednost na prvom mestu, profesionalni vozači samo su deo kvaliteta koji krase firmu. Vozni park dobro opremljen. Svako vozilo pre korišćenja prolazi tehničke preglede. Poseduje svu zimsku opremu neophodnu tokom zimskih meseci. Vozilo možete rezervisati nekoliko dana unapred. Prilikom rezervacije se plaća depozit, a vozilo vas čeka na ugovoreno mesto u dogovoreno vreme.  Automobil se vraća na dan polaska. 

AR rent a car i u Nišu

Novina jeste da će od 10. januara krenuti sa radom i kancelarija AR rent a car i u Nišu. Aerodrom se razvija, a broj turista raste. Na ovaj način moći će i oni da koriste usluge rent a cara, pri čemu će njihovo putovanje i odmor biti još lepše i komotnije. 

Zaboravite na gužve u gradskom prevozu, stiskanja i guranja. Rent a car će vam pomoći da vaše praznično putovanje bude pravi zasluženi odmor. 

Pogledajte još:

Na koji način će vam rent a car olakšati letovanje?

Na koji način će vam rent a car olakšati letovanje?

Sezona odmora je u jeku. Turističke agencije su konstantno pune. Putnici dolaze i odlaze. ...

Rent a car širom Srbije

Rent a car širom Srbije

Rent a car usluga koristi se jako često kako u inostranstvu tako i kod nas. Dosta je korišćena usluga od strane stranaca koji dođu u našu zemlju i žele sebi da olakšaju boravak i posetu svega onog što žele da vide. ...

Zašto je rent a car bolji izbor u odnosu na taksi?

Zašto je rent a car bolji izbor u odnosu na taksi?

Pitanje koje muči svakog turistu kada se nađe u inostranom gradu jeste kojim prevozom da krene u obilazak novog mesta. Da li da koristi gradski prevoz i stopi se sa starosedeocima u potpunosti? Da li da se vozi taksijem ili da se ipak odluči za rent a car?...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila