Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Zašto je rent a car bolji izbor u odnosu na taksi?


Rent a car ili taksi? 

Koliko puta ste samo čuli priču da su stranci platili vožnju taksija po znatno većoj ceni u odnosu na previđeni cenovnik? Razlog za to sasvim jednostavan. Stranci ne poznaju rute i ne mogu realno da procene razdaljinu od tačke A do tačke B u gradu u kome se nalaze prvi put. Svako ko je jednom doživeo ovu vrstu iskustva, reći će vam da je rent a car pravo rešenje. Sa druge strane osobe koje imaju lošu orijentaciju u prostoru, ne umeju sa mapama, odlućiće se za taksi. Iznajmljivanje vozila ili korišćenje usluga taksi stanica ima svoje prednosti i mane. Da li će se neko odlučiti za rent a car ili taksi zavisi od situacije, potreba i povoda putovanja.  


Rent a car vam pruža slobodu 

Rent a car pruža slobodu da istražujete novi grad u potpunosti. Iznajmljivanjem vozila možete posetiti više skrivenih mesta, ne toliko poznate turističke lokacije kao i sve one lokacije koje nisu lako dostupne ukoliko putujete gradskim prevozom ili taksi vozilom. Prednost rent a cara u odnosu na taksi jeste i odsustvo čekanja. Naime, dešava se da taksi vozilo čekate prilično dugo, da ne možete dobiti slobodnu taksi liniju, da vozilo ode na drugu adresu, jer ima više lokacija sa sličnim nazivom. Ono što se takođe može pojaviti kao problem jeste i nesporazum u komunikaciji, ukoliko ne govorite matički jezik te inostrane države.  


Iznajmljivanje vozila je jednostavno

Iznajmljivanjem vozila veliki broj gore pomenutih problema nestaje. Vozilo rezervišete nekoliko dana pre dolaska, vozilo vas čeka spremno na željenoj lokaciji. Možete rezervisati vozilo popunjavanjem formularala na sajtu ili pozivom rent a car agencije. Prilikom rezervacije dajete depozit, ostatak usluge plaćate prilikom preuzimanja vozila. Cena je fiksna, što znači da ne zavisi od pređene kilometraže, tako da možete samo na dnevnom nivou preći kilometre i kilometre, niko vam neće meriti na kraju dana. Na cenu će uticati vremenski period tokom kojeg će se koristiti usluge rent a car agencije. Kada je reč o taksiju, situacija je malo drugačija. Plaća se vožnja u jednom smeru, što se na duže staze ne isplati.

Sve veći broj korisnika usluga rent a car agencija

Da je rent a car sve popularniji, govore i statistički podaci koji ukazuju da je broj turista koji koriste uslugu rent a cara sve veći. Situacija je slična i u našem gradu. Rent a car Beograd je usluga koja postaje sve popularnija i traženija. Zanimljivo je da je ova usluga na ceni ne samo među inostranim posetiocima naše prestonice već i među našim građanima koji posećuju Beograd na nekoliko dana, bez obzira na razloge posete. 

Ljudi iz sveta biznisa su najčešće mušterije rent a car agencija. Zbog prirode svoje posete, svaki trenutak im znači i zbog toga im treba prevozno sredstvo koje će ih u što najkraćem vremenskom periodu odvesti do željene lokacije. Prilikom iznajmljivanja vozila, vi birate model automobila, da li želite vozača ili ne. Kada pozivate taksi stanicu, niste baš u mogućnosti da birate i taksi vozilo, koje će doći po vas, zar ne?

Kod iznajmljivanja vozila možete biti sam svoj vozač, na ovaj način možete izbeći taksi vozače koji mogu biti neprijatni, pa često i bezobrazni.  

Rent a car štedi vaše vreme i novac, a svi znamo koliko se danas ceni vreme. Nisu naši stari pogrešili kada su rekli da je vreme – novac.

Pogledajte još:

Sve rent a car informacije na jednom mestu

Sve rent a car informacije na jednom mestu

Kako je sve češće i popularnije postalo iznajmljivanje automobila tako je i rastao broj rent a car agencija. Baš kao i svi tako i vi kada odete negde u inostranstvo imate na pameti bar desetine mesta koje planirate da posetite. Za ovakvu priliku najbolje je uzeti rent a car....

Kako izabrati dobro rent a car vozilo?

Kako izabrati dobro rent a car vozilo?

Internet nam je olakšao život, reći će mnogi. Danas se sve završava iz udobnusti naših domova. Želite da kupite ormar, stolicu, garderobu? Možete to učiniti u nekoliko koraka, a da fizički ne odete do prodavnice.  To se ubrzo proširilo i na ostale sfere. Putem Interneta možete rezervisati  prevoz ili smeštaj. ...

Prednosti koje vam nudi rent a car

Prednosti koje vam nudi rent a car

Prednosti iznajmljivanja automobila odnosno rent a car -a su višestruke, o čemu svedoče pozitivna iskustva korisnika. Uglavnom se navode udobnost i komfor kao najveće prednosti. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila