Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Šta nudi Evropska prestonica kulture – Novi Sad?

Novi Sad leži na obalama reke Dunav i u geopolitičkom smislu izuzetno je bitan jer ujedno predstavlja raskršće najvažnijih evropskih puteva. Sigurno se nećete pokajati ukoliko ovde dođete a ako niste sigurni šta bi sve trebalo obići ostanite sa nama. U nastavku teksta pročitajte šta je to što nikako ne biste trebali da propustite ukoliko ste u ovom divnom gradu.

Petrovaradinska tvrđava

Ova tvrđava je simbol grada Novog Sada i ukoliko posetite ovo mesto imaćete ujedno priliku da uživate u prelepom vidikovcu. Jedna od zanimljivosti ovog mesta jeste da je ova tvrđava ranije služila kao zatvor. Sat kula predstavlja glavno obeležje ovog mesta. Ako ste u Novom Sadu ne propustite da obiđete ovu tvrđavu ali i mnoga druga mesta a kako bi to sve postigli i što jednostavnije došli do određenih mesta najbolje bi bilo da iznajmite automobil. Rent a car Novi Sad vam je uvek na usluzi, sve što treba jeste sama rezervacija automobila koju možete napravite online. 

Kako bi rezervisali željeni auto potreban vam je internet i par klikova. Ne morate fizički odlaziti u agenciju kako bi vozilo rezervisali i tome slično. Internet vam je dovoljan kao bi otišli na sajt željene agencije i saznali sve neophodne informacije. Ukoliko niste sigurni koju bi agenciju odabrali uvek možete pogledati google recenzije i same komentare korisnika usluga i na osnovu toga odlučiti. Svakako se raspitajte o samoj politici agencije, cenama usluga, opciji iznajmljivanja automobila bez depozita. Pojedine agencije imaju različite cene usluga ali i politike poslovanja pa ne bi bilo loše da se raspitate o svemu podobnije. Iznajmljivanje automobila Novi Sad ima mnoge prednosti. Dokumentacija koja bi vam ovim putem bila potrebna jeste vozačka dozvola, lična karta ili pasoš i naravno da imate navršenu 21 godinu života. 

aerodrom parking bg

Štrand je mesto koje takođe ne treba propustiti ako ste u Novom Sadu. Ovo je najlepša plaža na Dunavu, dugačka je oko 700 metara i leti broji i do nekoliko hiljada ljudi koji uživaju kupajući se i sunčajući se. Da ne pominjemo što se upravo ovde odigrava  zaista dosta festivala i žurki a veliki broj kafića i barova okuplja mnogo mladih koji svoje nezaboravne trenutke provode upravo ovde. 

U centru Novog Sada naićićete na veliki broj radnji i restorana koje možete posetiti. U samoj pešačkoj zoni naićićete na mnogo zanimljivih mesta a svoj boravak svakako možete olakšati sebi uz rent a car uslugu i time upotpuniti svoj boravak u ovom lepom gradu. Ako ste u centru Novog Sada onda ne propustite Trg slobode i dve velelepne građevine koje se nalaze na samom trgu, Gradsku kuću i rimokatoličku crkvu, čuvenu katedralu, Crkvu Imena Marijinog. Spomenik čuvenog političara iz 19 veka Svetozara Miletića smešten je između ove dve građevine. Ne zaboravite da obiđete i najlepši novosadski park – Dunavki park. 

Pogledajte još:

Kako izabrati dobro rent a car vozilo?

Kako izabrati dobro rent a car vozilo?

Internet nam je olakšao život, reći će mnogi. Danas se sve završava iz udobnusti naših domova. Želite da kupite ormar, stolicu, garderobu? Možete to učiniti u nekoliko koraka, a da fizički ne odete do prodavnice.  To se ubrzo proširilo i na ostale sfere. Putem Interneta možete rezervisati  prevoz ili smeštaj. ...

Kvalitet vozila na rentiranje u Beogradu

Kvalitet vozila na rentiranje u Beogradu

Kvalitet ispred kvantiteta – makisma kojom se vode mnoge danas već uspešne kompanije. Praksa pokazuje da je upravo ovo ključ uspeha. Kvalitet je nešto što će zadržati klijente, a privući nove, potencijalne. ...

Vozni park – glavno oruđe rent a car kompanija

Vozni park – glavno oruđe rent a car kompanija

O značaju rent a car industrije, njenom razvoju, pogodnostima i prednostima mogli ste da pročitate u nekom od prethodnih blogova. Svedoci smo da se ova grana industrije sve više razvija i dobija na značaju, ne samo u inostranstvu, već i kod nas. U prilog tome govori porast korisnika ove vrste usluge. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila