Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Šta nudi Evropska prestonica kulture – Novi Sad?

Novi Sad leži na obalama reke Dunav i u geopolitičkom smislu izuzetno je bitan jer ujedno predstavlja raskršće najvažnijih evropskih puteva. Sigurno se nećete pokajati ukoliko ovde dođete a ako niste sigurni šta bi sve trebalo obići ostanite sa nama. U nastavku teksta pročitajte šta je to što nikako ne biste trebali da propustite ukoliko ste u ovom divnom gradu.

Petrovaradinska tvrđava

Ova tvrđava je simbol grada Novog Sada i ukoliko posetite ovo mesto imaćete ujedno priliku da uživate u prelepom vidikovcu. Jedna od zanimljivosti ovog mesta jeste da je ova tvrđava ranije služila kao zatvor. Sat kula predstavlja glavno obeležje ovog mesta. Ako ste u Novom Sadu ne propustite da obiđete ovu tvrđavu ali i mnoga druga mesta a kako bi to sve postigli i što jednostavnije došli do određenih mesta najbolje bi bilo da iznajmite automobil. Rent a car Novi Sad vam je uvek na usluzi, sve što treba jeste sama rezervacija automobila koju možete napravite online. 

Kako bi rezervisali željeni auto potreban vam je internet i par klikova. Ne morate fizički odlaziti u agenciju kako bi vozilo rezervisali i tome slično. Internet vam je dovoljan kao bi otišli na sajt željene agencije i saznali sve neophodne informacije. Ukoliko niste sigurni koju bi agenciju odabrali uvek možete pogledati google recenzije i same komentare korisnika usluga i na osnovu toga odlučiti. Svakako se raspitajte o samoj politici agencije, cenama usluga, opciji iznajmljivanja automobila bez depozita. Pojedine agencije imaju različite cene usluga ali i politike poslovanja pa ne bi bilo loše da se raspitate o svemu podobnije. Iznajmljivanje automobila Novi Sad ima mnoge prednosti. Dokumentacija koja bi vam ovim putem bila potrebna jeste vozačka dozvola, lična karta ili pasoš i naravno da imate navršenu 21 godinu života. 

Štrand je mesto koje takođe ne treba propustiti ako ste u Novom Sadu. Ovo je najlepša plaža na Dunavu, dugačka je oko 700 metara i leti broji i do nekoliko hiljada ljudi koji uživaju kupajući se i sunčajući se. Da ne pominjemo što se upravo ovde odigrava  zaista dosta festivala i žurki a veliki broj kafića i barova okuplja mnogo mladih koji svoje nezaboravne trenutke provode upravo ovde. 

U centru Novog Sada naićićete na veliki broj radnji i restorana koje možete posetiti. U samoj pešačkoj zoni naićićete na mnogo zanimljivih mesta a svoj boravak svakako možete olakšati sebi uz rent a car uslugu i time upotpuniti svoj boravak u ovom lepom gradu. Ako ste u centru Novog Sada onda ne propustite Trg slobode i dve velelepne građevine koje se nalaze na samom trgu, Gradsku kuću i rimokatoličku crkvu, čuvenu katedralu, Crkvu Imena Marijinog. Spomenik čuvenog političara iz 19 veka Svetozara Miletića smešten je između ove dve građevine. Ne zaboravite da obiđete i najlepši novosadski park – Dunavki park. 

Pogledajte još:

Zašto stranci u Beogradu iznajmljuju rent a car?

Zašto stranci u Beogradu iznajmljuju rent a car?

Iz godine u godinu broj turista koji poseti Beograd raste. Lako se prepoznaju. Uglavnom se kreću u grupicama, noseći kameru u rukama kako bi uslikali arhitekturu i znamenitosti ovog grada. ...

Želite posetiti Beograd? Evo nekoliko načina kako da ga obiđete

Želite posetiti Beograd? Evo nekoliko načina kako da ga obiđete

Da je leto došlo u naš glavni grad govori nam veliki broj turista koje možete sresti na svakom koraku, a posebno u glavnoj ulici Beograda. Kafići se pune oko podneva, a poslednji žamor prestaje negde oko 4 časa posle ponoći....

Sve rent a car informacije na jednom mestu

Sve rent a car informacije na jednom mestu

Kako je sve češće i popularnije postalo iznajmljivanje automobila tako je i rastao broj rent a car agencija. Baš kao i svi tako i vi kada odete negde u inostranstvo imate na pameti bar desetine mesta koje planirate da posetite. Za ovakvu priliku najbolje je uzeti rent a car....

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila