Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Šta nudi Evropska prestonica kulture – Novi Sad?

Novi Sad leži na obalama reke Dunav i u geopolitičkom smislu izuzetno je bitan jer ujedno predstavlja raskršće najvažnijih evropskih puteva. Sigurno se nećete pokajati ukoliko ovde dođete a ako niste sigurni šta bi sve trebalo obići ostanite sa nama. U nastavku teksta pročitajte šta je to što nikako ne biste trebali da propustite ukoliko ste u ovom divnom gradu.

Petrovaradinska tvrđava

Ova tvrđava je simbol grada Novog Sada i ukoliko posetite ovo mesto imaćete ujedno priliku da uživate u prelepom vidikovcu. Jedna od zanimljivosti ovog mesta jeste da je ova tvrđava ranije služila kao zatvor. Sat kula predstavlja glavno obeležje ovog mesta. Ako ste u Novom Sadu ne propustite da obiđete ovu tvrđavu ali i mnoga druga mesta a kako bi to sve postigli i što jednostavnije došli do određenih mesta najbolje bi bilo da iznajmite automobil. Rent a car Novi Sad vam je uvek na usluzi, sve što treba jeste sama rezervacija automobila koju možete napravite online. 

Kako bi rezervisali željeni auto potreban vam je internet i par klikova. Ne morate fizički odlaziti u agenciju kako bi vozilo rezervisali i tome slično. Internet vam je dovoljan kao bi otišli na sajt željene agencije i saznali sve neophodne informacije. Ukoliko niste sigurni koju bi agenciju odabrali uvek možete pogledati google recenzije i same komentare korisnika usluga i na osnovu toga odlučiti. Svakako se raspitajte o samoj politici agencije, cenama usluga, opciji iznajmljivanja automobila bez depozita. Pojedine agencije imaju različite cene usluga ali i politike poslovanja pa ne bi bilo loše da se raspitate o svemu podobnije. Iznajmljivanje automobila Novi Sad ima mnoge prednosti. Dokumentacija koja bi vam ovim putem bila potrebna jeste vozačka dozvola, lična karta ili pasoš i naravno da imate navršenu 21 godinu života. 

Štrand je mesto koje takođe ne treba propustiti ako ste u Novom Sadu. Ovo je najlepša plaža na Dunavu, dugačka je oko 700 metara i leti broji i do nekoliko hiljada ljudi koji uživaju kupajući se i sunčajući se. Da ne pominjemo što se upravo ovde odigrava  zaista dosta festivala i žurki a veliki broj kafića i barova okuplja mnogo mladih koji svoje nezaboravne trenutke provode upravo ovde. 

U centru Novog Sada naićićete na veliki broj radnji i restorana koje možete posetiti. U samoj pešačkoj zoni naićićete na mnogo zanimljivih mesta a svoj boravak svakako možete olakšati sebi uz rent a car uslugu i time upotpuniti svoj boravak u ovom lepom gradu. Ako ste u centru Novog Sada onda ne propustite Trg slobode i dve velelepne građevine koje se nalaze na samom trgu, Gradsku kuću i rimokatoličku crkvu, čuvenu katedralu, Crkvu Imena Marijinog. Spomenik čuvenog političara iz 19 veka Svetozara Miletića smešten je između ove dve građevine. Ne zaboravite da obiđete i najlepši novosadski park – Dunavki park. 

Pogledajte još:

Koliko je teško pružati usluge iznajmljivanja automobila?

Koliko je teško pružati usluge iznajmljivanja automobila?

Da biste ostvarili poslovni uspeh, potrebno je vreme, konstantno ulaganje i usavršavanje u poslu. Biti transparentan i profesionalan u radu, kada postoji velika konkurencija, predstavlja ne samo uspeh, već i izazov. Sa vlasnikom AR rent a car firme, koja se prvobitno bavila iznajmljivanjem automobila, Željkom Staničićem, razgovarali smo kako je došao na ideju da se bavi ovim poslom i koliko je danas teško pružati usluge iznajmljivanja automobila....

Kako da iznajmite Renta car Beograd iz inostranstva?

Kako da iznajmite Renta car Beograd iz inostranstva?

Četvrta industrijska revolucija donela je mnoge promene. Između ostalog pojavu Interneta koja je unela tektonske promene u sve sfere života. Brišu se barijere, granice. ...

Kako izabrati dobro rent a car vozilo?

Kako izabrati dobro rent a car vozilo?

Internet nam je olakšao život, reći će mnogi. Danas se sve završava iz udobnusti naših domova. Želite da kupite ormar, stolicu, garderobu? Možete to učiniti u nekoliko koraka, a da fizički ne odete do prodavnice.  To se ubrzo proširilo i na ostale sfere. Putem Interneta možete rezervisati  prevoz ili smeštaj. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila