Rent a car Beograd, AR renta car - iznajmljivanje vozila, aerodrom Nikola Tesla Beograd, aerodrom Konstantin Veliki Niš, aerodrom Morava Kraljevo.

Saveti koji vam mogu biti od pomoći prilikom rent a cara


Automobil treba da prođe sve vrste tehničkih servisa, treba zameniti gume, proveriti vozačku dozvolu. Da ne pominjemo gorivo koje takođe treba dopunjavati tokom putovanja. 

Zbog gore pomenutih razloga turisti traže alternativne načine. Putuju autobusom ili avionom, a onda iznajme vozilo ili taksi prevoz. Ima i onih koji koriste gradske prevoze kako bi se u potpunosti stopili sa lokalnim stanovništvom.

Rent a car postaje sve traženija usluga

Broj turista koji se odlučuju za rentiranje vozila se povećava iz godine u godinu. Tome doprinose adekvatne cene, udobnost i brzina koju iznajmljivanje vozila pruža. Pored toga što pruža slobodu i fleksibilnost, u nekim delovima sveta to je jedini načn da obiđete sve što ste planirali. To se posebno odnosi na ostrva, gde vam je vozilo neophodno.


Istražite tržište

Rent a car Beograd je usluga, sada već svuda dostupna, a čiji se broj korisnika iz godine u godinu povećava. Pre nego što iznajmite vozilo raspitajte se dobro o uslovima i potrebnoj dokumentaciji. Na ovaj način izbeći ćete nepotreban stres i nervozu.Vozilo birajte u skladu sa svojim potrebama

Svaka rent a car agencija ima svoj sajt na kom možete pogledati raspoloživa vozila. Vozilo birajte shodno vašim potrebama. Ukoliko se zadržavate samo na nekoliko dana, automobil srednjih dimnezija biće sasvim dovoljan. Mali i srednji automobili su isto tako ekonomični, što ih dodatno čini dobrim izborom. Ako planirate da boravite u nekom mestu nekoliko nedelja, onda bi bilo poželjno da odaberete neko veće vozilo.

Vozilo rezervišite na vreme

Kada ste odabrali vozilo, onda sledi rezervacija. Ne želite da neko drugi rezerviše pre vas, zar ne? Proces je krajnje jednostavan i potrebno je da svega nekoliko minuta. Pre samog putovanja proverite još jednom sa agencijom da li je sve u redu, proverite ugovor. Raspitajte se kakve su cene vikednom, da li je u prvobitnu cenu uračunato osiguranje. 

Često se dešava da mušterija tek prilikom uzimanja vozila sazna da treba da doplati i osiguranje. Utvrdite vreme vraćanja iznajmljenog automobila. Neke agencije naplaćuju ukoliko kasnite sa vraćanjem, a dodatni troškovi nisu potrebni. 

Kada je reč o dokumentaciji, raspitajte se o zakonima, ali i starosnoj granici za vozače koja je propisana u toj zemlji. Zakoni nisu isti u svakoj državi.

Saveti su uvek dobro došli

Pročitajte komentare drugih mušterija, kakvi su njihovi utisci, koje vozilo preporučuju. Saveti su uvek dobro došli, naravno treba ih uzeti sa rezervom. Ovo se posebno preporučuje onima koji se prvi put odlučuju za rent a car usluge.Uz rent a car do željene adrese

Beograd, takođe ne zaostaje na ovom polju, već prati trendove drugih velikih, svetskih metropola. Među agencijama koje pružaju ovu vrstu usluge nalazi se AR rent a car. Kompanija sa višegodišnjim iskustvom i profesionalnim timom, dobro opremljeni vozni park, pristupačne cene transparentan i postojan pristup samo su neke od osobina koje krase ovu kompaniju.

Vozilo možete preuzeti na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu ili u Aranđelovcu. Uz AR rent a car Beograd aerodrom možete stići do željene adrese, brzo i jednostavno.

Pogledajte još:

Šta sve obuhvata zimska oprema?

Šta sve obuhvata zimska oprema?

Kada dođe mesec novembar vozači znaju da je vreme zimske opreme stiglo. Agencije koje su zadužene za bezbednost na putevima tada apeluju na vozače da budu u pripravnosti i opreme svoje vozilo svim neophodnim predmetima....

Kako izabrati dobro rent a car vozilo?

Kako izabrati dobro rent a car vozilo?

Internet nam je olakšao život, reći će mnogi. Danas se sve završava iz udobnusti naših domova. Želite da kupite ormar, stolicu, garderobu? Možete to učiniti u nekoliko koraka, a da fizički ne odete do prodavnice.  To se ubrzo proširilo i na ostale sfere. Putem Interneta možete rezervisati  prevoz ili smeštaj. ...

Jeftin obilazak Beograda uz rent a car

Jeftin obilazak Beograda uz rent a car

Kada se pripremate za neko putovanje, valjalo bi da se pripremite i na iznenadne troškove. To se posebno odnosi ako posećujete neki veći grad, gde će vam sigurno deo novca otići na gradski prevoz.  Gradski autobusi, metroi, taksi vozila, rent a car samo su neki od načina pomoću kojih možete obići neko mesto. Pre nego što se odlučite za neki konkretan vid prevoza, ne bi bi bilo loše da se raspitate kako da što jeftnije prođete tokom obilaska grada. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Sedišta za decu, kolevke, busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila