Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Saveti koji vam mogu biti od pomoći prilikom rent a cara


Automobil treba da prođe sve vrste tehničkih servisa, treba zameniti gume, proveriti vozačku dozvolu. Da ne pominjemo gorivo koje takođe treba dopunjavati tokom putovanja. 

Zbog gore pomenutih razloga turisti traže alternativne načine. Putuju autobusom ili avionom, a onda iznajme vozilo ili taksi prevoz. Ima i onih koji koriste gradske prevoze kako bi se u potpunosti stopili sa lokalnim stanovništvom.

Rent a car postaje sve traženija usluga

Broj turista koji se odlučuju za rentiranje vozila se povećava iz godine u godinu. Tome doprinose adekvatne cene, udobnost i brzina koju iznajmljivanje vozila pruža. Pored toga što pruža slobodu i fleksibilnost, u nekim delovima sveta to je jedini načn da obiđete sve što ste planirali. To se posebno odnosi na ostrva, gde vam je vozilo neophodno.


Istražite tržište

Rent a car Beograd je usluga, sada već svuda dostupna, a čiji se broj korisnika iz godine u godinu povećava. Pre nego što iznajmite vozilo raspitajte se dobro o uslovima i potrebnoj dokumentaciji. Na ovaj način izbeći ćete nepotreban stres i nervozu.Vozilo birajte u skladu sa svojim potrebama

Svaka rent a car agencija ima svoj sajt na kom možete pogledati raspoloživa vozila. Vozilo birajte shodno vašim potrebama. Ukoliko se zadržavate samo na nekoliko dana, automobil srednjih dimnezija biće sasvim dovoljan. Mali i srednji automobili su isto tako ekonomični, što ih dodatno čini dobrim izborom. Ako planirate da boravite u nekom mestu nekoliko nedelja, onda bi bilo poželjno da odaberete neko veće vozilo.

Vozilo rezervišite na vreme

Kada ste odabrali vozilo, onda sledi rezervacija. Ne želite da neko drugi rezerviše pre vas, zar ne? Proces je krajnje jednostavan i potrebno je da svega nekoliko minuta. Pre samog putovanja proverite još jednom sa agencijom da li je sve u redu, proverite ugovor. Raspitajte se kakve su cene vikednom, da li je u prvobitnu cenu uračunato osiguranje. 

Često se dešava da mušterija tek prilikom uzimanja vozila sazna da treba da doplati i osiguranje. Utvrdite vreme vraćanja iznajmljenog automobila. Neke agencije naplaćuju ukoliko kasnite sa vraćanjem, a dodatni troškovi nisu potrebni. 

Kada je reč o dokumentaciji, raspitajte se o zakonima, ali i starosnoj granici za vozače koja je propisana u toj zemlji. Zakoni nisu isti u svakoj državi.

Saveti su uvek dobro došli

Pročitajte komentare drugih mušterija, kakvi su njihovi utisci, koje vozilo preporučuju. Saveti su uvek dobro došli, naravno treba ih uzeti sa rezervom. Ovo se posebno preporučuje onima koji se prvi put odlučuju za rent a car usluge.Uz rent a car do željene adrese

Beograd, takođe ne zaostaje na ovom polju, već prati trendove drugih velikih, svetskih metropola. Među agencijama koje pružaju ovu vrstu usluge nalazi se AR rent a car. Kompanija sa višegodišnjim iskustvom i profesionalnim timom, dobro opremljeni vozni park, pristupačne cene transparentan i postojan pristup samo su neke od osobina koje krase ovu kompaniju.

Vozilo možete preuzeti na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu ili u Aranđelovcu. Uz AR rent a car Beograd aerodrom možete stići do željene adrese, brzo i jednostavno.

Pogledajte još:

Rent a car u Beogradu

Rent a car u Beogradu

Usluga rent a cara-a postoji od davnina. Zapravo početak rent a car industrije vezuje se za godinu 1916. i priče koje je pokrenuo Džo Sanders iz SAD-a. On je pokrenuo prvi rent a car biznis u Nebrasci te davne 1916. godine i u ponudi je imao samo jedan model automobila, Ford. Nakon godinu dana njegov posao se razvio i u tom trenutku iznajmljivao je čak 18 automobila po ceni od 10 centi po jednoj milji. ...

Kvalitet vozila na rentiranje u Beogradu

Kvalitet vozila na rentiranje u Beogradu

Kvalitet ispred kvantiteta – makisma kojom se vode mnoge danas već uspešne kompanije. Praksa pokazuje da je upravo ovo ključ uspeha. Kvalitet je nešto što će zadržati klijente, a privući nove, potencijalne. ...

Zašto stranci u Beogradu iznajmljuju rent a car?

Zašto stranci u Beogradu iznajmljuju rent a car?

Iz godine u godinu broj turista koji poseti Beograd raste. Lako se prepoznaju. Uglavnom se kreću u grupicama, noseći kameru u rukama kako bi uslikali arhitekturu i znamenitosti ovog grada. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila