Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Rent a car aerodrom Beograd


Informisanje nikada brže i lakše

U tako povezanom svetu organizacija putovanja nikada nije bila lakša. Dok se ranije čekalo u redu da bi se kupila karta za avion, voz ili autobus danas se sve može uraditi online putem. To štedi vreme, ali i energiju. Putem Interneta se možete informisati o mestu u kome dolazite, na koji način ga možete obići i koja prevozna sredstva možete u njemu koristiti. „Malo istraživanje“ će vam uštedeti vreme koje vam je svakako potrebno kada ste na odmoru. 


Kako obići Beograd?

Beograd je metropola. Sa preko 2 miliona stanovnika gde je sve užurbano i gde se na svakom koraku mogu sresti stranci i čuti nepoznati akcenti, važnu ulogu ima prevoz. Gradski prevoz prva je opcija koju imate na raspolaganju kada kročite na tlo srpske prestonice. Veliki broj linija pomaže da se pređe od tačke A do tačke B.  Ova vrsta prevoza je najpovoljnija što se tiče budžeta, ali ima nekoliko mana.  Strancima je ponekad teško da se naviknu na tu činjenicu pa često gradski autobus zamene najstarijim prevoznim sredstvom – ići peške. 

Tu je i taksi, ali je sve manje korisnika ovog prevoznog sredstva. Razlozi su uglavnom ekonomske prilike. Stranci smatraju da se može proći i jeftinije.

 


Kamperi


Rent a car koriste stranci

Treća opcija koja na prvi pogled deluje skupo, ali na duži vremenski period ako se uporedi je isplatljivija jeste rent a car. Vrsta usluge uveliko poznata u inostranstvu, a u poslednjih nekoliko godina i kod nas. Strancima je ova usluga poznata te ne iznenađuje podatak su oni najčešći korisnici ove usluge u Srbiji. 

Ova vrsta usluge postoji i u našem gradu, a postojanje aerodroma najviše je tome doprinelo. Pored stranaca koji su u u poseti Beogradu, vozila iznajmljuju i ljudi iz poslovnog sveta koji su na samo nekoliko sati ili pak ili dva u gradu. 

 

Najam kampera


Zašto izabrati rent a car? 

Razloga je mnogo. Prvo, imate automobil na raspologanju te možete ići gde god želite i što je najavažnije kad god želite. To znači da ne zavisite od drugih, već sami određujete putanju. Drugo, dobijate udobno vozilo, kojim vaše putovanje i obilasci postaju postaju pravo uživanje.  I naravno ekonomska strana koja je podjednako važna. 

Rezervacija vozila nikada nije bila lakša i to sve zahvaljujući Internetu. Sve što treba da uradite da biste rezervisali vozilo jeste da posetite sajt firme koja nudi ovu vrstu usluge. Pogledate dostupna vozila i rezervišete na vreme model koji najviše odgovara vašim potrebama. Vozilo vas čeka na aerodromu i vozi vas do željene adrese. 

Zanimljiv podatak jeste da veliki broj građana naše prestonice zna za ovu vrstu usluge i rado je koristi u inostranstvu.  Prema rečima mnogih u pitanju je udobno i komotno sredstvo. Bilo je i onih koji su rekli da je to previše skupo, dok su neki rekli da je to najpovoljnija usluga. 

AR rent a car Beograd

U Beogradu postoji nekoliko kompanija koja pružaju ovu uslugu. AR rent a car izdvaja se po kvalitetu i profesionalizmu. Izbor dobro opremljenih vozila, iskusni vozači, povoljne cene izdvajaju je od ostalih. Rent a car aerodorm Beograd nikada nije bilo lakši. Možete rezervisati unapred svoje vozilo. Firma od januara ima i poslovnicu u Nišu što znači da i turisti koji lete preko niškog aerodroma mogu koristiti ove usluge.

Pogledajte još:

Zašto treba posetiti Srbiju ove jeseni?

Zašto treba posetiti Srbiju ove jeseni?

Iz godine u godinu Srbija se nalazi na listi destinacija koje vredi posetiti. Smeštena na rasksrnici velikih puteva, oduvek je privlačila turiste....

Želite posetiti Beograd? Evo nekoliko načina kako da ga obiđete

Želite posetiti Beograd? Evo nekoliko načina kako da ga obiđete

Da je leto došlo u naš glavni grad govori nam veliki broj turista koje možete sresti na svakom koraku, a posebno u glavnoj ulici Beograda. Kafići se pune oko podneva, a poslednji žamor prestaje negde oko 4 časa posle ponoći....

Prednosti iznajmljivanja automobila u velikim gradovima

Prednosti iznajmljivanja automobila u velikim gradovima

Život u velikom gradu nosi sa sobom niz izazova, a mobilnost je jedan od ključnih faktora koji utiču na svakodnevni ritam. Mogućnost da od tačke A do tačke B (a naročito u velikim gradovima gde one mogu biti udaljene i desetine kilometara) stignete za neko razumno vreme, zaista je prednost. Naravno, to je jedino moguće ukoliko se odlučite za automobil – sopstveni, iznajmljeni ili za taxi usluge. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila