Rent a car Beograd, AR renta car - iznajmljivanje vozila, aerodrom Nikola Tesla Beograd, aerodrom Konstantin Veliki Niš, aerodrom Morava Kraljevo.

Rent a car aerodrom Beograd


Informisanje nikada brže i lakše

U tako povezanom svetu organizacija putovanja nikada nije bila lakša. Dok se ranije čekalo u redu da bi se kupila karta za avion, voz ili autobus danas se sve može uraditi online putem. To štedi vreme, ali i energiju. Putem Interneta se možete informisati o mestu u kome dolazite, na koji način ga možete obići i koja prevozna sredstva možete u njemu koristiti. „Malo istraživanje“ će vam uštedeti vreme koje vam je svakako potrebno kada ste na odmoru. 


Kako obići Beograd?

Beograd je metropola. Sa preko 2 miliona stanovnika gde je sve užurbano i gde se na svakom koraku mogu sresti stranci i čuti nepoznati akcenti, važnu ulogu ima prevoz. Gradski prevoz prva je opcija koju imate na raspolaganju kada kročite na tlo srpske prestonice. Veliki broj linija pomaže da se pređe od tačke A do tačke B.  Ova vrsta prevoza je najpovoljnija što se tiče budžeta, ali ima nekoliko mana.  Strancima je ponekad teško da se naviknu na tu činjenicu pa često gradski autobus zamene najstarijim prevoznim sredstvom – ići peške. 

Tu je i taksi, ali je sve manje korisnika ovog prevoznog sredstva. Razlozi su uglavnom ekonomske prilike. Stranci smatraju da se može proći i jeftinije.

 


Kamperi


Rent a car koriste stranci

Treća opcija koja na prvi pogled deluje skupo, ali na duži vremenski period ako se uporedi je isplatljivija jeste rent a car. Vrsta usluge uveliko poznata u inostranstvu, a u poslednjih nekoliko godina i kod nas. Strancima je ova usluga poznata te ne iznenađuje podatak su oni najčešći korisnici ove usluge u Srbiji. 

Ova vrsta usluge postoji i u našem gradu, a postojanje aerodroma najviše je tome doprinelo. Pored stranaca koji su u u poseti Beogradu, vozila iznajmljuju i ljudi iz poslovnog sveta koji su na samo nekoliko sati ili pak ili dva u gradu. 

 

Najam kampera


Zašto izabrati rent a car? 

Razloga je mnogo. Prvo, imate automobil na raspologanju te možete ići gde god želite i što je najavažnije kad god želite. To znači da ne zavisite od drugih, već sami određujete putanju. Drugo, dobijate udobno vozilo, kojim vaše putovanje i obilasci postaju postaju pravo uživanje.  I naravno ekonomska strana koja je podjednako važna. 

Rezervacija vozila nikada nije bila lakša i to sve zahvaljujući Internetu. Sve što treba da uradite da biste rezervisali vozilo jeste da posetite sajt firme koja nudi ovu vrstu usluge. Pogledate dostupna vozila i rezervišete na vreme model koji najviše odgovara vašim potrebama. Vozilo vas čeka na aerodromu i vozi vas do željene adrese. 

Zanimljiv podatak jeste da veliki broj građana naše prestonice zna za ovu vrstu usluge i rado je koristi u inostranstvu.  Prema rečima mnogih u pitanju je udobno i komotno sredstvo. Bilo je i onih koji su rekli da je to previše skupo, dok su neki rekli da je to najpovoljnija usluga. 

AR rent a car Beograd

U Beogradu postoji nekoliko kompanija koja pružaju ovu uslugu. AR rent a car izdvaja se po kvalitetu i profesionalizmu. Izbor dobro opremljenih vozila, iskusni vozači, povoljne cene izdvajaju je od ostalih. Rent a car aerodorm Beograd nikada nije bilo lakši. Možete rezervisati unapred svoje vozilo. Firma od januara ima i poslovnicu u Nišu što znači da i turisti koji lete preko niškog aerodroma mogu koristiti ove usluge.

Pogledajte još:

Kako izabrati dobro rent a car vozilo?

Kako izabrati dobro rent a car vozilo?

Internet nam je olakšao život, reći će mnogi. Danas se sve završava iz udobnusti naših domova. Želite da kupite ormar, stolicu, garderobu? Možete to učiniti u nekoliko koraka, a da fizički ne odete do prodavnice.  To se ubrzo proširilo i na ostale sfere. Putem Interneta možete rezervisati  prevoz ili smeštaj. ...

Kako da uštedite uz rent a car?

Kako da uštedite uz rent a car?

Putovanje samo po sebi predstavlja novčani izdatak. Pored osnovnih troškova poput smeštaja, prevoza i osnovnih potreba, javljaju se i dodatni izdaci. Među ključnim pitanjima jeste pitanje prevoza. ...

Na koji način će vam rent a car olakšati letovanje?

Na koji način će vam rent a car olakšati letovanje?

Sezona odmora je u jeku. Turističke agencije su konstantno pune. Putnici dolaze i odlaze. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Sedišta za decu, kolevke, busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila