Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Prednosti koje nudi rent a car

Ukoliko se oslanjate isključivo na javni gradski prevoz, u gradu velikom poput Beograda, čak i obavljanje redovnih, svakodnevnih obaveza i aktivnosti  iziskuje previše vremena i komplikuje normalno funkcionisanje. Upravo zbog toga automobil predstavlja veliko olakšanje kako za stanovnike velikih gradova, tako i za turiste ili ljude na poslovnom putovanju. 

Da li je rent a car dobro rešenje i za stanovnike grada?

Brojna pitanja poput servisiranja automobila, troškova održavanja, registracije vozila, pa i nalaženja parkinga u gradu u kome to postaje problem sve većih razmera naročito dolaze do izražaja ukoliko vam automobil nije potreban svakodnevno, već samo u pojedinim prilikama. U ovakvim situacijama Renta car Beograd je sjajno rešenje. Iznajmljivanje automobila je najlakše rešenje za različite potrebe – neko kraće puttovanje, izlet ili, jednostavno, završavanje obaveza koje su se nagomilale, a iziskuju kretanje po gradu.

Izbegnite javni graski prevoz, kao i skupe usluge taksi vozila

Na ovaj način uživaćete u potpunom komforu automobila koji služi samo vama i to samo onda kada vam je to potrebno. Ne morate da razmišljate o redu vožnje, čekanju prevoza – prilagođavate apsolutno sve svojim potrebama. Rent a car agencija brine o održavanju i bezbednosti iznajmljenih vozila, a vaše je samo da uživate u prednostima ovakve vožnje i, naravno, vodite računa o propisima. 


Odaberite automobil prema svojim potrebama

Još jedna prednost iznajmljivanja automobila jeste i to što svaki put možete odabrati drugi automobil i prilagoditi izbor svojim trenutnim potrebama. Za vožnju po gradu možete odabrati manje, ekonomične automobile, dok za, na primer, vikend putovanje sa porodicom možete iznajmiti neki od komfornijih SUV modela, ili šta god drugo da vam je porebno.

Rent a car je olakšanje i za turiste i poslovne ljude

Iznajmljivanje automobila, naravno, predstavlja odlično rešenje i za sve one koji privatno ili poslovno dolaze u Beograd. Bilo da ste doputovali avionom, autobusom ili vozom, vaš boravak u gradu biće značajno komforniji ukoliko se odlučite za usluge rent a car agencije. Automobilom ćete lakše i lepše obići sve znamenitosti grada, ali i stići na svaki poslovni sastanak. 

Ukoliko u Beograd stižete avionom, odlučite se za Rent a car aerodrom Surčin. Možete preuzeti svoj automobil na aerodromu odmah po sletanju, ili na bilo kojoj drugoj željenoj lokaciji. Iznajmljivanje vozila u velikom gradu predstavlja naročito dobru opciju za sve one koji ovde dolaze prvi put – linije gradskog prevoza mogu biti vrlo konfuzne, naročito ukoliko ne poznajete grad, ali i jezik, a ni redovi vožnje često nisu najpouzdaniji. Automobil sa ugrađenim GPS uređajem značajno će olakšati vaše kretanje po gradu i okolini.

Takođe, taksi usluge često umeju biti veoma skupe, naročito ukoliko  je potrebno da u toku dana obiđete više lokacija. Zbog svega ovoga rent a car je idealno rešenje. Odaberite automobil koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i uživajte u vožnji.Pogledajte još:

Prednosti iznajmljivanja automobila u velikim gradovima

Prednosti iznajmljivanja automobila u velikim gradovima

Život u velikom gradu nosi sa sobom niz izazova, a mobilnost je jedan od ključnih faktora koji utiču na svakodnevni ritam. Mogućnost da od tačke A do tačke B (a naročito u velikim gradovima gde one mogu biti udaljene i desetine kilometara) stignete za neko razumno vreme, zaista je prednost. Naravno, to je jedino moguće ukoliko se odlučite za automobil – sopstveni, iznajmljeni ili za taxi usluge. ...

Jeftina putovanja

Jeftina putovanja

Najbolji lek protiv svakodnevnog stresa jesu putovanja. Ne moraju to uvek biti dvonedeljni odmori. Ponekad i vikend putovanja ili izleti imaju isti efekat na naš organizam. Pobegnemo od svakodnevne rutine kako bismo napunili baterije za nove poduhvate. ...

Rent a car širom Srbije

Rent a car širom Srbije

Rent a car usluga koristi se jako često kako u inostranstvu tako i kod nas. Dosta je korišćena usluga od strane stranaca koji dođu u našu zemlju i žele sebi da olakšaju boravak i posetu svega onog što žele da vide. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila