Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Kvalitet vozila na rentiranje u Beogradu


Kvalitet vozila jedna je najvažnijih karakteristika i nešto što će posebno privući potencijalne korisnike. Ponekad je bolje imati na raspolaganju nekoliko vozila, koji su kvalitetni i adekvatni, nego ogroman broj automobila koji su po godištu stariji i od same firme. To ruši ugled same kompanije i šalje negativnu sliku. 

Rent a car Beograd – ekonomična usluga 

Rent a car Beograd ide uzlaznom putanjom, o čemu smo već pisali u nekom od prethodnih blogova. Broj korisnika ovog tipa usluge se povećva. Pored ekonomičnosti koju pruža iznajmljivanje vozila, udobnost i komfor koji se dobija, kvalitet usluge je takođe jedan od faktora koji ima udela u tome.  Iznajmljivanje vozila koje raste iz godine u godinu dokaz je da je kvalitet vozila za rentiranje u Beogradu na zavidnom nivou.


Rentirano vozilo prolazi mora proći sve tehničke preglede

S obzirom na to da se vozila iznajmljuju na nekoliko dana potrebno da budu u ispravnom stanju. To dalje implicira da svaki automobil pre korišćenja mora proći kroz sve tehničke preglede od malog do velikog servisa. Vozila se moraju detaljno pregledati i nakon korišćenja, kako bi bila spremna za novog klijenta. 



Opremljenost utiče na kvalitet

Opremljenost vozila iznutra dodatno doprinosi kvalitetu vozila. Udobna i čista sedišta, prostranost glavne su karakteristike našeg voznog parka. Vodimo računa o svakom vozilo, kako bi naše mušterije bile zadovoljne. 

Prilikom rentiranja vozila i dodaci su važni

Naš tim profesionalnih i iskusnih vozača trudi se da svako vaše putovanje bude ugodno i prijatno. A da je zaista tako govori i broj stalnih klijenata. Ukoliko se odlučite za rentiranje vozila bez vozača u sklopu naše usluge nalazi se i gps gravitacija koja je, složićete se, neizostavni deo svake vožnje. Tu je i wi –fi 4G mobilni ruter koji služi da se povežete sa svojim pametnim uređajima. 

Usluga dodatnog vozača

Kako su naši klijenti na prvom mestu, pružamo i usluge dodatnog vozača. O čemu je reč?  Duže relacije ne moraju više biti naporno, jer uz ovu uslugu koju vam AR rent a car Beograd pruža možete se odmoriti jer ćete imati saputnika koji će vas odmeniti. 


Sedišta za decu kao dodatak

Za one koji putuju sa najmlađima, tu su sedišta za decu, kolevke i busteri. Ovo je deo naše dodatne opreme i ne naplaćuje se dodatno, osim u periodu sezone. Tu pre svega mislimo na letnje mesece i dane oko novogodišnjih i božićnih praznika. Lanac za sneg je deo naše dodatne opreme pogodan za zimska putovanja.


Rent a car u samo nekoliko koraka 

Vozilo možete rezervisati u samo nekoliko koraka. Sve što je potrebno jeste da posetite naš sajt i popunite formular. Depozit je obavezan prilikom svakog rentiranja vozila. Cena rent a cara obuhvata i osiguranje, pri čemu pružamo mogućnost i Ful osiguranje. Na cenu utiče klasa vozila o čemu se detaljnije možete informisati i našem sajtu. Ovim se potpuno osiguravate od bilo koje vrste nesreće i ne morate plaćati dodatni iznos. 

AR rent a car Beograd radi svakodnevno na svom usavršavanju, jer želi da svojim klijentima pruži potpunu uslugu. Parola kojom se uvek vodimo jeste – kvalitet pre svega !

Pogledajte još:

Vozni park – glavno oruđe rent a car kompanija

Vozni park – glavno oruđe rent a car kompanija

O značaju rent a car industrije, njenom razvoju, pogodnostima i prednostima mogli ste da pročitate u nekom od prethodnih blogova. Svedoci smo da se ova grana industrije sve više razvija i dobija na značaju, ne samo u inostranstvu, već i kod nas. U prilog tome govori porast korisnika ove vrste usluge. ...

Kako da uštedite uz rent a car?

Kako da uštedite uz rent a car?

Putovanje samo po sebi predstavlja novčani izdatak. Pored osnovnih troškova poput smeštaja, prevoza i osnovnih potreba, javljaju se i dodatni izdaci. Među ključnim pitanjima jeste pitanje prevoza. ...

Želite posetiti Beograd? Evo nekoliko načina kako da ga obiđete

Želite posetiti Beograd? Evo nekoliko načina kako da ga obiđete

Da je leto došlo u naš glavni grad govori nam veliki broj turista koje možete sresti na svakom koraku, a posebno u glavnoj ulici Beograda. Kafići se pune oko podneva, a poslednji žamor prestaje negde oko 4 časa posle ponoći....

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila