Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Kako da uštedite uz rent a car?


Poznati su slučajevi divljih taksista koji naplaćuju duplo skuplju vožnju u odnosu na regularne cene, samo zato što ste stranci. Tu je i gradski prevoz koji je redak, spor. Kako onda i na koji način obići što više lokacija, za kratko vreme, a da to ne naškodi vašem predviđenom budžetu?

Uštedite uz rent a car

Jedan od načina da to postignete jeste iznajmljivanjem automobila. Rent a car će vam pomoći da uštedite ali i da pogledate i otkrijete mesto u kome boravite na najbolji mogući način. Broj rent a car agencija se povećava iz godine u godinu, tako da svako veće turističko mesto ima lokalnu firmu koja pruža ovaj vid usluge.

Iako su mnogi skeptični po ovom pitanju, iznajmljivanje ne mora da košta čitavo jedno bogatstvo, štaviše, pomoći će vam čak i da uštedite. Pre nego što se odlučite da unajmite vozilo, raspitajte se o cenama i uslovima rent a car usluga. Cene nisu uvek iste i zavise od agencije do agencije, jer na visinu cene utiče vrsta vozila, ali i dužina iznajmljivanja vozila.


Predstavljamo vam nekoliko korisnih saveta koji će učiniti ovu vrstu usluge povoljnom i racionalnom.


Istražite tržište

Kada kažemo istražite tržište tu pre svega mislimo da se raspitate koje su to agencije koje pružaju ovu vrstu usluge. Uporedite cene i uslove koje nude. U nekim agencijama popust se može ostvariti ukliko rezervišete na vreme. Neke agencije nagrađuju verne korisnike pa pružaju popust za svako sledeće korišćenje njihovih usluga.


Rent a car Beograd

Firma sa višegodišnjim iskustvom u ovom poslu na našim prostorima je AR rent a car. Iznajmljivanje vozila je njena glavna delatnost. Pored profesionalnog i odgovornog pristupa u radu, tima iskusnih vozača i savremeno opremljenog voznog para, AR rent a car Beograd vodi računa o svojim klijentima, posebno onim najvernijim. Možete zaraditi 10% od ukupnog iznosa ukoliko ih preporučite prijateljima. Potrebno je da vaši prijatelji napomnenu ko ih je preporučio kako bi u agenciji znali kome ide 10% njihovog računa. Ovaj vidi prevoza je povoljniji i udobniji u odnosu na druge vrste prevoza, a pritom je i isplatljiviji na duže staze. Ukoliko iznajmljujete vozilo na duži vremenski rok, takođe vam slede određene pogodnosti. Ono što je dodatni plus jeste i što vozilo možete preuzeti na samom aerodromu „Nikola Tesla“.


Provera vam čuva budžet

U nekim agencijama u cenu rent a cara uračunato je i osiguranje, dok se kod nekih ta vrsta usluge dodatno doplaćuje. Zato je važno da dobro proučite ugovor koji sklapate sa agencijom. Važno je i da proverite u kom stanju se nalazi automobil, da li poseduje svu opremu koju ste tražili i da li ima goriva ili ne.


U poslednjih nekoliko godina rent a car postaje usluga koja se podrazumeva kada odlazite u neki drugi grad ili državu. Pored toga što vam štedi vreme, čini boravak prijatnijim i komotnijim, pomaže vam da racionalno raspolažete novcem. A da ne biste upali u klopku i proveli kao bosi po trnju, proverite sve detalje o kojima smo gore pisali. Bolje sprečiti, nego lečiti zar ne?

Pogledajte još:

Prednosti koje vam nudi rent a car

Prednosti koje vam nudi rent a car

Prednosti iznajmljivanja automobila odnosno rent a car -a su višestruke, o čemu svedoče pozitivna iskustva korisnika. Uglavnom se navode udobnost i komfor kao najveće prednosti. ...

Šta sve nudi prestonica južne Srbije – Niš?

Šta sve nudi prestonica južne Srbije – Niš?

Beograd, glavni grad Srbije, nije jedini grad koji ima aerodrom. Niški aerodrom je u poslednjih nekoliko godina dobio na značaju zahvaljujući niskobudžetnim avio kompanijama koje su otvorile svoje baze u ovom južnom gradu....

Vozni park – glavno oruđe rent a car kompanija

Vozni park – glavno oruđe rent a car kompanija

O značaju rent a car industrije, njenom razvoju, pogodnostima i prednostima mogli ste da pročitate u nekom od prethodnih blogova. Svedoci smo da se ova grana industrije sve više razvija i dobija na značaju, ne samo u inostranstvu, već i kod nas. U prilog tome govori porast korisnika ove vrste usluge. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila