Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Jeftin obilazak Beograda uz rent a car


Naš glavni grad Beograd, kao i svaka druga prestonica zauzima ogromnu površinu, te vam je potrebno više vremena da ga obiđete. Na raspolaganju vam je nekoliko mogućnosti. 


Prva mogućnost – gradski prevoz

Ukoliko odlučite da Beograd obilazite gradskim prevozom, naoružajte se strpljenjem. To se posebno odnosi na period dana posle 16 časova, jer su gužve u saobraćaju nenormalno velike, pa ćete duže putovati do željene lokacije. Do nekih delova grada potrebno je promeniti i po nekoliko gradskih prevoza, jer ne postoje direktne linije. To ponekad može da pokvari sam obilazak grada. Tome treba dodati i putnike, među kojima uvek ima onih pomalo nezgodnih koji samo nešto guđaju. Ukoliko želite da izađete noću, morate čekati noćni prevoz, koji je redak i kreće se zaobilaznim ulicama. 


Rent a car Beograd

Drugo rešenje – taksi prevoz

Druga mogućnost koja vam stoji na raspolaganju jeste taksi prevoz. To svakako ima svoje prednosti u odnosu na gradski prevoz, jer se za početak vozite samo vi i možete brže doći do određene adrese. Ono što je možda negativna strana taksija jeste cena, a ukoliko se vozite noću, plaćate uslugu po noćnoj tarifi, koja je uglavnom znatno veća. Njegova dobra stvar jeste da je brži od autobusa. 

Olakšajte sebi obilazak grada uz rent a car Beograd


Aerodrom rent a car

Međutim, ako želite da što jeftinije obiđete Beograd, onda je pravo rešenje za vas rent a car. Ova vrsta usluge odavno se neguje na Zapadu, a u Srbiji tek sada stiče popularnost. 

Iznajmljivanje automobila znatno olakšava obilazak i štedi vaše vreme koje možete utrošiti u posetu još nekog drugog mesta u gradu. Rent a car vam pomaže da sami organizujete svoje vreme, da brže i lakše prođete gradom. Ono što je najveća prednost rent a cara jeste sama cena i feksibilnost, jer ne zavisite od drugih. 



Ukoliko dolazite u posetu našeg glavnog grada avionom, već na samom aerodromu možete iznajmiti automobil. Postoji još jedna mogućnost, a to je da online putem rezervišete i dogovorite se oko preuzimanja automobila.  

Posebno se preporučuje poslovnim ljudima koji su vremenski ograničeni, te im je potrebno maksimalno efikasno prevozno sredstvo. Iznajmljivanje automobila je pogodno i za porodicu koja je odlučila da na nekoliko dana pobegne od svakodnevnice i obiđe Beograd. 

Uz rent a car prođite jeftinije i vidite više

Ukoliko ste se odlučili za opciju rent a car, ne bi bilo loše da se raspitate detaljnije o samoj usluzi, koliko ranije treba rezervisati automobil, koji dostupni model bi odgovarao za vaše potrebe i slično. Uglavnom je praksa takva da kada uzmete vozilo, vaš obilazak grada može početi. Automobil vraćate poslednjeg dana, kada napuštate naš glavni grad. Rent a car Beograd se preporučuje svima koji žele da u što kraćem roku vide što više, a prođu što jeftinije. 

Rent a car Beograd aerodrom

Ako želite da u potpunosti osetite i doživite Beograd i sve njegove draži najbolji način da to uradite jeste ukoliko se odlučite za rent a car. Na kraju krajeva, svi mi želimo da što jeftinije prođemo na svojim putovanjima. 

Dosadašnja iskustva govore da rent a car predstavlja jednostavan, efikasan i povoljan vid transfera. Zato se broj korisnika ove usluge iz godine u godinu povećava. Rent a car Beograd garantuje pouzdan i povoljan obilzak grada. Ono što vam ostaje jeste da se otisnite u obilazak i beležite momente, jer se putovanja mere baš po uspomenama i trenucima.


Pogledajte još:

Rent a car umesto kupovine automobile

Rent a car umesto kupovine automobile

Nekada je automobil predstavljao simbol bogatstva. Svako ko je imao automobile, makar to bio i jugo (ako pričamo o našoj državi) bio je gospodin čovek,  čovek više klase. Vremenom se to menjalo, te su automobili postajali dostupniji širem stanovništvu, svuda u svetu....

Prednosti koje pruža iznajmljivanje kampera

Prednosti koje pruža iznajmljivanje kampera

Svako od nas je pogledao bar jedan američki film u kome glavni junak putuje po svetu vozilom koje podseća na autobus, a zapravo je to njegova kuća na točkovima. Kamperi nisu ništa novo na Zapadu. Tamo je najam kampera uobičajena pojava. ...

Kako se razvijala rent a car industrija?

Kako se razvijala rent a car industrija?

Istorija pružanja rent a car usluga vezuje se za početak 20. veka i serijsku proizvodnju automobila marke Ford. A otac osnivač ove delatnosti jeste Džo Sonders iz američke države Nebraska. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila