Rent a car Beograd, AR renta car - iznajmljivanje vozila, aerodrom Nikola Tesla Beograd, aerodrom Konstantin Veliki Niš, aerodrom Morava Kraljevo.

Jeftina putovanja


Ponuda tih putovanja konstantno raste, a ono što ih dodatno čini popularnim jeste povoljna cena. Jeftina vikend putovanja ne zahtevaju posebnu pripremu. Sve što vam je potrebno jeste ranac i novčanik.

Vikend putovanja za povrtak snage i energije

Poenta vikend putovanja jeste da se odmorite, povratite snagu i popravite raspoloženje. Odlazak do najbliže planine, banje ili malo mesta, negde gde ćete pobeći od gradske gužve. Možete putovati preko agencije ili u sopstvenoj režiji. Mesto možete obići gradskim prevozom, taksi vozilom, pešaka ili pak iznajmljivanjem vozila.


Upoznajte grad pešice 

Obići mesto pešaka jeste najstarija metoda. Ne košta vas ništa, čak je to i najbolji način da detaljno upoznate mesto u kome boravite. Loša strana jeste što to oduzima vreme, a vi ste u stici sa vremenom. Pritom, ne treba da se vi umorite na tom putovanju već da se odmorite.


Rent a car Beograd


Taksi vozila kao alternativa

Taksi vozila su bolja opcija u poređenju sa gradskim vozilima. Vi ste jedini putnik, vi određujete maršutu puta, ali umeju biti ekonomski nepovoljna za vaš novčanik. Druga negativna strana jeste što postoje i takozvani "divlji" taksisti koji naplaćuju duplo više od predviđene tarife, a stranci su im meta.


Aerodrom rent a car

Gradski prevoz redak

Svaka od ovih opcija ima prednosti i mane. Gradski prevozi su jeftini, ali su retki, uglavnom su puni i samim ti spori, jer moraju stati na svakoj stanici. To vam ne ide u prilog jer gubite na vremenu, te nećete videti sve lokalitete novog mesta. Postoje neka mesta gde gradski prevoz nije toliko razvijen, tako da bi valjalo da se malo više o tome raspitate pre polaska.
Rent a car najbolje rešenje 

Tada na scenu stupa rent a car. Usluga koja je razvijena širom sveta i koja postaje sve traženija. Razloga je mnogo, ali među glavnim prednostima posebno se ističe ekonomičnost i udobnost. 

S obzirom na to da boravite negde na samo nekoliko dana želite mnogo toga da vidite, ali da opet imate vremena da uživate i odmarate. Ne želite da jurite, žurite već da natenane razgledate grad. To sve možete postići uz rent a car. Iznajmljivanjem automobila dobijate udobno i komforno sredstvo koje će učiniti vaše putovanje pravim odmorom. Rent a car usluge su povoljne jer vi dobijate iskusnog vozača i opremljeno vozilo. Vaše je da se prepustite i uživate. 


Rezervišite svoje vozilo

S obzirom da sve Rent a car Beograd firme koje pružaju ovaj vid usluge imaju svoj sajt ne morate ići lićno da rezervišete vozilo. Sada, sve to možete odraditi online. Rezervišete vozilo shodno vašim potrebama, uplatite depozit, odredite kada stižete i gde bi vozilo trebalo da vas sačeka. Vozilo se vraća na dan vašeg odlaska. Ne morate da brinete o parking prostoru, pogrešnom skretanju i da li ćete stići na vreme ili ne. 

Ne morate čekati godišnje odmore za putovanja. Vikend putovanja imaju svoju draž. Raspitajte se o potencijalnim mestima koje vredi posetiti. I otisnite se u avanturu. A kada tamo stignete, iznajmite vozilo kako bi doživljaj bio upotpunjen. Biće vam zahvalni ne samo novčanik već i organizam. 

Putovanje se mere uspomenama i proživljenim trenucima, a ne kilometrima. 

Pogledajte još:

Vozni park – glavno oruđe rent a car kompanija

Vozni park – glavno oruđe rent a car kompanija

O značaju rent a car industrije, njenom razvoju, pogodnostima i prednostima mogli ste da pročitate u nekom od prethodnih blogova. Svedoci smo da se ova grana industrije sve više razvija i dobija na značaju, ne samo u inostranstvu, već i kod nas. U prilog tome govori porast korisnika ove vrste usluge. ...

Rent a car umesto kupovine automobile

Rent a car umesto kupovine automobile

Nekada je automobil predstavljao simbol bogatstva. Svako ko je imao automobile, makar to bio i jugo (ako pričamo o našoj državi) bio je gospodin čovek,  čovek više klase. Vremenom se to menjalo, te su automobili postajali dostupniji širem stanovništvu, svuda u svetu....

Zašto treba posetiti Srbiju ove jeseni?

Zašto treba posetiti Srbiju ove jeseni?

Iz godine u godinu Srbija se nalazi na listi destinacija koje vredi posetiti. Smeštena na rasksrnici velikih puteva, oduvek je privlačila turiste....

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Sedišta za decu, kolevke, busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila