Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Zašto stranci u Beogradu iznajmljuju rent a car?


Pored grupnih poseta, postoji i ona grupa turista koja dolazi individualno, bez agencije, o svom trošku. Sami organizuju prevoz, smeštaj i boravak.

Taksi štedi vreme


Druga opcija jeste taksi prevoz. U poređenju sa gradskim autobusom taksi ima listu prednosti. Prvo i osnovno vozite se sami. Taksi ima samo početnu stanicu, mesto gde dolazi po vas i krajnju lokaciju gde treba da vas odveze. Tu ste već u dobitku. Zaboravite na čekanje prepunih autobusa. Taksi čekate samo nekoliko minuta nakon poziva. Drugo, taksisti poznaju prečice te će vas brže odvesti do željene adrese. Cena jeste skuplja ali dobijate na vremenu.

 


Problem "divljih taksista"

Međutim, loša strana taksi prevoza jeste sve veći broj takozvanih "divljih" taksita. Oni nisu pravi taksisti, a deluju kao da jesu. Probleme prave i lokalnom stanovništvu. Problem sa njima jeste što naplaćuju i po četiri puta više od predviđene tarife, a meta im jesu stranci.

Veliki broj gradskih linija

Kada je reč o prevozu u gradu, gradski prevoz jeste povoljan sa ekonomske tačke gledišta. Ima i veliki broj gradskih linija. Međutim, ne valja što je potrebno promeniti nekoliko različitih linija kako biste sve to pogledali. Kasne a prepuni si, tako da ćete već u startu izgubiti na vremenu.

Zašto se stranci sve više okreću rent a car uslugama?


Zato se stranci sve više okreću rent a car uslugama. Razloga je nekoliko. 

Rent a car je usluga koja je u poslednjih nekoliko godina zaživela u Srbiji, posebno u Beogradu zbog blizine aerodroma. Iznajmljivanjem automobila dobija se na vremu. Vreme je važan faktor kada ste turista. Na raspolaganju vam je nekoliko dana koje želite iskoristiti u potpunosti. Želite da posetite što više znamenitosti, ali da imate vremena i za degustaciju tradicionalne kafe. Pored toga želite i da iskusite noćni život. Da biste to sve postigli morate imati dobar plan još bolju organizaciju i transportno sredstvo koje će vas brzo razvoziti. Uz rent a car to je izvodljivo. 

Ove usluge pored toga što su proverene jesu najbolje rešenje kada je reč o prevozu u nepoznatnom gradu. 


Šta sve dobijate iznajmljivanjem vozila?


Prvo i osnovno jeste da imate vozilo samo za sebe. Iskusnog vozača koji poznaje grad te ne morate voditi računa o parking mestu, da li ste ušlu u dobru ulicu ili ne, koliko imate goriva. Vi samo treba da se opustite i uživate u razgledanju grada. 

Ekonomski isplatljviije rešenje


Drugo, rent a car usluge su povoljnije i ekonomski isplatljviije. Imate vozilo od početka do kraja vašeg boravka.  Kola dolaze po vas i ona vas odvoze do aerodrome. Zaboravite na čekanja, gužvanja. Vi ste ti koji određujete kada se polazi, gde se staje i koja je sledeća tačka.




AR rent a car Beograd

Beograd se može pohvaliti rent a car uslugama. Među firmama koje to pružaju posebno se izdvaja AR rent a car. U pitanju je firma sa višegodišnjim iskustvom u ovom poslu. Tim iskusnih i odgovornih vozača, dobro opremljen vozni park, povoljne cene i profesionalnost pre svega glavne su njene karakteristike. Sva vozila prolaze tehničke servise pre korišćenja. Ponudu možete pogledati na njihovom sajtu preko kog možete i rezervisati ono vozilo koje će odgovarati vašim potrebama i mogućnostima. Vozilo će vas čekati tamo gde mu kažete, a vratićete ga onog dana kada se vraćate nazad. 

Uz rent a car Beograd dobićete udobno, prijatno sredstvo koje će vaše putovanje učiniti pravim odmorom. 

Pogledajte još:

Rent a car aerodrom Beograd

Rent a car aerodrom Beograd

Tehnološka revolucija otvorila je mnoge mogućnosti. Približila je nacije, povezala udaljene krajeve sveta i učinila mnoge stvari dostupnim. Pristup informacijama nikada nije bio lakši. Internet nam je omogućio da dođemo do željene informacije u samo nekoliko koraka, često je to jedan klik....

Zašto je rent a car bolji izbor u odnosu na taksi?

Zašto je rent a car bolji izbor u odnosu na taksi?

Pitanje koje muči svakog turistu kada se nađe u inostranom gradu jeste kojim prevozom da krene u obilazak novog mesta. Da li da koristi gradski prevoz i stopi se sa starosedeocima u potpunosti? Da li da se vozi taksijem ili da se ipak odluči za rent a car?...

Zašto je rent a car pravo rešenje tokom prazničnih putovanja?

Zašto je rent a car pravo rešenje tokom prazničnih putovanja?

Decembar - mesec  koji nam poručuje da su praznici, tu iza ugla.  Period kada kreće praznična manija i organizovanje dugoočekivanog odmora. Pretražuju se turističke ponude, traže se slobodni dani. Nova godina je, pa valja otputovati....

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila