Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Rent a car umesto kupovine automobile


Automobilska industrija je uznapredovala. Od nekadašnjih prostih mašina do automobila gde je sve na dugme, pa čak i menjanje brzine. 

Stav da su svi problemi rešeni automobilom brzo pada u vodu. Tačno je, imate svoje prevozno sredstvo kojim možete putovati, skoro svuda. Ne morate da se gurate u starom autobusu ili vozu. Možete napraviti onoliko pauza koliko smatrate da je potrebno. Ima više prostora za odmor, ali i za stvari, pogotovo ukoliko idete na neki duži odmor. 

Automobil ima svoje mane

Međutim, automobil sa sobom nosi određene izdatke. Pored redovnog održavanja, gde se pre svega misli na higijenu, pun rezervoar goriva i gume koje su u funkciji, automobil treba da prođe kroz mali i veliki servis. Drugo, pre nego što krenete na put, morate uraditi sve tehničke preglede, kako se ne bi pojavio neki problem na putu. Rezervne gume, alati, sve to je potrebno imati u gepeku, kao i paket prve pomoći.  Za putovanja van granica sopstvene države morate imati i međunarodnu dozvolu, što je još jedan udar na vaš novčanik. Tu je i problem parking mesta, pogotovo u velikim gradovima. 

Da li je dobra ideja ići na put sopstvenim kolima?

Ako putujete svojim autom na odmor budite spremni da odvojite više novca za gorivo. Pored samog putovanja biće vam potrebno i tokom obilaska samog mesta. Hoteli i moteli uglavnom imaju garaže za vozila svojih gostiju, ali često se dešava da to izostane, pa bi valjalo to proveriti pre nego što rezervišete svoje mesto. 


Rent a car – pravo rešenje

Rešenje svih gore pomenutih problema nalazi se u iznajmljivanju automobila. Rent a car vrsta je usluge koja je sve popularnija na svim meridijanima sveta. Prednosti jesu mnogostruke. 

Iznajmljivanjem vozila čuvate svoj budžet. Vi plaćanjem ove usluge dobijate, vozilo koje opremljeno kompletno, plus dobijate vozača. Dakle, ne morate voditi računa o tome da li ima goriva, gde ćete se parkirati, da li je prava ulica ili ne. Vozači brinu o tome.


Ekonomično i praktično rešenje – rent a car

Komfor je zagarantovan. Možete se opustiti i uživati u potpunosti u svom putovanju. Ne morate da se nervirate da li ćete negde stići kasnije ili ranije, da li treba da stanete da sačekate nekog putnika ili ne, jer ste vi jedini putnik. Sve ove usluge plaćate odmah na početku i onda ste mirni tokom celog puta. Možda na prvi pogled deluje kao puno novca, ali na duže staze videćete da je to jedno ekonomično i praktično rešenje. 

AR rent a car

Beograd kao i svaki grad koji ima aeorodrom ima nekoliko agencija koje nude ovu vrstu usluge. Među njima posebno se ističe AR rent a car. Svojim profesionalnizmom, odgovornošću prema poslu, iskusnim timom i dobro opremljenim vozilima firma nastavlja prati trendove kako bi se još više usavršila u ovoj sferi poslovanja. Dostupna vozila možete pogledati na njihovom sajtu, putem kog možete unapred rezervisati i onaj tip koji vam najviše odgovara. Vozilo dolazi po vas na onu adresu koju vi kažete prilikom rezervacije. 

Naravno, ne treba zaboraviti ni na prednosti koje nam donosim automobile, ali ako želite da provedete pravi odmor, bez nerviranja, opušteni, onda je rent a car pravo rešenje za to. 


Pogledajte još:

Prednosti koje vam nudi rent a car

Prednosti koje vam nudi rent a car

Prednosti iznajmljivanja automobila odnosno rent a car -a su višestruke, o čemu svedoče pozitivna iskustva korisnika. Uglavnom se navode udobnost i komfor kao najveće prednosti. ...

Vozni park – glavno oruđe rent a car kompanija

Vozni park – glavno oruđe rent a car kompanija

O značaju rent a car industrije, njenom razvoju, pogodnostima i prednostima mogli ste da pročitate u nekom od prethodnih blogova. Svedoci smo da se ova grana industrije sve više razvija i dobija na značaju, ne samo u inostranstvu, već i kod nas. U prilog tome govori porast korisnika ove vrste usluge. ...

Zašto treba iznajmniti rent a car u velikom gradu?

Zašto treba iznajmniti rent a car u velikom gradu?

Veliki gradovi pored impozantnih građevina, istorijskih zgrada poznati su i po svakodnevnim gužvama u saobraćaju. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila