Iznajmljivanje kampera

Kamperi su motorno vozilo koje je opremljeno svim pogodnostima koje se nalaze u kući.

Primena kampera je višestruka. Pored uobičajene primene za putovanja, kamperi se često iznajmljuju ukoliko snimate muzički spot, film ili seriju. Srbija predstavlja veoma dobru lokaciju za sve vrste snimanja pogotovo zbog niskih troškova snimanja, državne subvencije od 25%, kao i prirodne lepote same zemlje. Stoga se trudimo da zadovoljimo tržište i ponudimo pre svega produkcijskim firmama moderne kampere (neki ih nazivaju motohomove, trejlere...) za potrebe realizacije njihovih projekata, smeštaja glumaca na setovima (bilo da su prevelike vrućine, kiše ili snegovi).

Naši kamperi predstavljaju kombinaciju prevoza i smeštaja, pa samim tim oni poseduju udoban nameštaj i fotelje, krevete za odmor, mini kuhinju, toalet i tuš, grejanje, klima uređaj…

U ponudi imamo pet kamp vozila koje iznajmljujemo isključivo produkcijskim kućama za potrebe snimanja filmova, serija, muzičkih spotova i reklama. 

Iznajmljivanje kampera vršimo na unapred dogovorene lokacije snimanja u Srbiji ili zemljama u regionu, i  naši vozači su prisutni  sve vreme kako bi udovoljili svim zahtevima produkcije.

Najam kampera u retkim slučajevima vršimo i bez vozača, fizičkim licima radi odlaska na odmor. 

Za više informacija kontaktirajte nas.


Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

Dodaci:
Kontakt informacije