Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Šta nudi Evropska prestonica kulture – Novi Sad?

Novi Sad leži na obalama reke Dunav i u geopolitičkom smislu izuzetno je bitan jer ujedno predstavlja raskršće najvažnijih evropskih puteva. Sigurno se nećete pokajati ukoliko ovde dođete a ako niste sigurni šta bi sve trebalo obići ostanite sa nama. U nastavku teksta pročitajte šta je to što nikako ne biste trebali da propustite ukoliko ste u ovom divnom gradu.

Petrovaradinska tvrđava

Ova tvrđava je simbol grada Novog Sada i ukoliko posetite ovo mesto imaćete ujedno priliku da uživate u prelepom vidikovcu. Jedna od zanimljivosti ovog mesta jeste da je ova tvrđava ranije služila kao zatvor. Sat kula predstavlja glavno obeležje ovog mesta. Ako ste u Novom Sadu ne propustite da obiđete ovu tvrđavu ali i mnoga druga mesta a kako bi to sve postigli i što jednostavnije došli do određenih mesta najbolje bi bilo da iznajmite automobil. Rent a car Novi Sad vam je uvek na usluzi, sve što treba jeste sama rezervacija automobila koju možete napravite online. 

Kako bi rezervisali željeni auto potreban vam je internet i par klikova. Ne morate fizički odlaziti u agenciju kako bi vozilo rezervisali i tome slično. Internet vam je dovoljan kao bi otišli na sajt željene agencije i saznali sve neophodne informacije. Ukoliko niste sigurni koju bi agenciju odabrali uvek možete pogledati google recenzije i same komentare korisnika usluga i na osnovu toga odlučiti. Svakako se raspitajte o samoj politici agencije, cenama usluga, opciji iznajmljivanja automobila bez depozita. Pojedine agencije imaju različite cene usluga ali i politike poslovanja pa ne bi bilo loše da se raspitate o svemu podobnije. Iznajmljivanje automobila Novi Sad ima mnoge prednosti. Dokumentacija koja bi vam ovim putem bila potrebna jeste vozačka dozvola, lična karta ili pasoš i naravno da imate navršenu 21 godinu života. 

aerodrom parking bg

Štrand je mesto koje takođe ne treba propustiti ako ste u Novom Sadu. Ovo je najlepša plaža na Dunavu, dugačka je oko 700 metara i leti broji i do nekoliko hiljada ljudi koji uživaju kupajući se i sunčajući se. Da ne pominjemo što se upravo ovde odigrava  zaista dosta festivala i žurki a veliki broj kafića i barova okuplja mnogo mladih koji svoje nezaboravne trenutke provode upravo ovde. 

U centru Novog Sada naićićete na veliki broj radnji i restorana koje možete posetiti. U samoj pešačkoj zoni naićićete na mnogo zanimljivih mesta a svoj boravak svakako možete olakšati sebi uz rent a car uslugu i time upotpuniti svoj boravak u ovom lepom gradu. Ako ste u centru Novog Sada onda ne propustite Trg slobode i dve velelepne građevine koje se nalaze na samom trgu, Gradsku kuću i rimokatoličku crkvu, čuvenu katedralu, Crkvu Imena Marijinog. Spomenik čuvenog političara iz 19 veka Svetozara Miletića smešten je između ove dve građevine. Ne zaboravite da obiđete i najlepši novosadski park – Dunavki park. 

Pogledajte još:

Jeftina putovanja

Jeftina putovanja

Najbolji lek protiv svakodnevnog stresa jesu putovanja. Ne moraju to uvek biti dvonedeljni odmori. Ponekad i vikend putovanja ili izleti imaju isti efekat na naš organizam. Pobegnemo od svakodnevne rutine kako bismo napunili baterije za nove poduhvate. ...

Vikend u Beogradu?

Vikend u Beogradu?

Glavni grad Republike Srbije, na ušću dveju reka Dunava i Save godinama se može pohvaliti epitetom metropole. Bez obzira na godišnje doba, na beogradskim ulicama mogu se čuti strani jezici: od engleskog do turskog. Bogata istorija, velelepne građevine, ali i bogat kulturno – zabavni život čine grad Beograd dodatno primamljivim. ...

Prednosti koje vam nudi rent a car

Prednosti koje vam nudi rent a car

Prednosti iznajmljivanja automobila odnosno rent a car -a su višestruke, o čemu svedoče pozitivna iskustva korisnika. Uglavnom se navode udobnost i komfor kao najveće prednosti. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila