Rent a car Beograd, Srbija, AR renta car - iznajmljivanje vozila, aerodrom Nikola Tesla BeogradKombi prevoz putnika sa aerodroma do Beograda ili neke druge željene lokacije u Srbiji i obrnuto još jedna je od usluga koje nudimo. Kvalitetna vozila deo su našeg voznog parka, jer se trudimo da našim putnicima pružimo prijatno i udobno putovanje. Naši vozači imaju višegodišnje iskustvo i svakom poslu pristupaju odgovorno i profesionalno. Ovaj vid prevoza je prijatniji, povoljniji i brži u odnosu na klasične autobuse i taksi vozila. 

Svakodnevni prevoz putnika do bilo koje lokacije

Bilo da vam je potreban samo prevoz sa aerodroma do Beograda  i nazad ili sa aerodroma do nekog drugog mesta u Srbiji, naš tim vam stoji na raspolaganju. Vršimo svakodnevni prevoz putnika, ali nudimo i mogućnost rent a car. Za one koji borave nekoliko dana u Beogradu, rent a car Beograd je najbolje rešenje, posebno što se u našoj ponudi nudi i mogućnost iznajmljivanja vozila i bez vozača. 

Pored usluge kombi prevoz putnika i rent a car, pružamo još jednu uslugu, a to je iznajmljivanje kampera.

Za više informacija o usluzi prevoz putnika, ali i svim drugim uslugama koje nudimo kontaktirajte nas na: 060 69 11 111 ili putem maila: rezervacije@arrentacar.rs. Stojimo vam na raspolaganju.


Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

Dodaci:
Kontakt informacije