AR rent a car agencija u svojoj ponudi ima razne dodatne usluge kao i dodatke za automobil koji će vam olakšati putovanje.




GPS NAVIGACIJA je uvek od pomoci, bilo da ste u istrazivanju novih ili dobro poznatih adresa svakako ce Vam olaksati voznju i uliti samopouzdanje. Cena iznosi 3 Eura po danu koriscenja. Maksimalno se obracunava 15 dana. Potraziti pomoc disponenta oko odabira zeljenog jezika.







Wi-Fi 4G MOBILNI RUTER je neizostavan dodatak danasnjice kako bi ste uvek bili on-line na Vasim pametnim mobilnim uredjajima, tabletima i racunarima. Poseduju sopstvenu bateriju pa ga mozete koristiti i Van automobila. Cena iznosi 3 Eura po danu koriscenja. Maksimalno se obracunava 18 dana.





FUL OSIGURANJE Vam nudi mogucnost potpunog opustanja prilikom voznje iznajmljenog automobila time sto znate da Vas bilo kakva neprijatnost vezana za nesrecne slucajeve ostecenja ili kradje automobila nece kostati. Vasa obaveza je samo da u slucaju saobracajne nezgode obavezno sacinite policijski zapisnik, odnosno uz policijski zapisnik vratite dokumente i kljuc automobila u sluvaju kradje istog. FUL Osiguranje ne pokriva stete u unutrasnjosti vozila tipa fleka, progorenih sedista, ostecenih i izguljenih povrsina nastalih usled nemarnog koriscenja.Cena dodatka FUL Osiguranja zavisi od klase automobila, a krece se u rasponu od 4 do 15 Eura po danu koriscenja vozila. Full osiguranje se obračunava za prvih 15 dana, sve preko 15 dana je gratis.






SEDISTA ZA DECU, KOLEVKE I BUSTERI su neizostavan deo vase dodatne opreme ukoliko putujete sa Vasim najmilijima, bilo da su jos bebe ili deca. Dečije sedište košta 3 Eura po danu korišćenja (obračunava se za maksimalno 10 dana, nakon ovog perioda je gratis). Busteri su besplatni.





DODATNI VOZAC je dodatak koji vam pruza da na duzim relacijama imate mogucnost odmora od napornog puta time sto Vas Vaš saputnik moze odmeniti u voznji. Takodje, daje Vam mogucnost da dve osobe koriste isti automobil bez razmisljanja o neprijatnostima i visokim kaznama ukoliko bi policija zaustavila osobu bez ovlascenja da upravlja vozilom koje ste Vi iznajmili. Cena takse za dodatnog vozaca iznosi 25 eura po najmu.




LANCI ZA SNEG su neizostavan deo dodatne opreme u zimskim vremenskim uslovima, kako bi ste u svakom trenutku bili sigurni da cete bez problema stici na zeljeno odrediste. Koriscenja lanaca za sneg je besplatno sem u periodu od 20. decembra do 10. januara.



Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila