Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Beograd kao idealna turistička destinacija

Šta obavezno posetiti u Beogradu

Bogata tradicija i istorijski značaj koji Beograd poseduje svakako su jedan od razloga koji navodi turiste u ove krajeve. Bogata i zanimljiva arhitektura, naročito u centralnim gradskim ulicama, raznoliki kulturni sadržaji, muzeji, galerije itd. samo su neki od razloga da se Beograd čim pre poseti i detaljno obiđe. Tu je i čuveni Kalemegdan, najstariji, a verovatno i najpopularniji deo Beograda koji oduzima dah svojom lepotom i pogledom koji se odatle pruža na čitav grad. Ovo omiljeno šetalište koje pleni specifičnom atmosferom ima, naravno, i ništa manje zanimljiv i značajan istorijski aspekt koji definitivno treba istražiti i upoznati. 

Odlična hrana i bogat noćni život

Ono po čemu je takođe Beograd poznat jeste i nadaleko čuven noćni život. Bogata ponuda klubova , restorana, splavova izuzetno je primamljiva turistima, ali i samim Beograđanima koji maksimalno koriste sve benefite života u prestonici. Skadarlija, beogradska boemska četvrt načičkana šarmantnim restoranima i kafanicama koja osvaja već na prvi pogled nikako se ne sme zaobići pri poseti Beogradu. Ono po čemu se Beograd, ali i čitava Srbija, takođe izdvaja kao sjajna turistička destinacija, jeste i bogata i raznovrsna kuhinja. Kulinarski specijaliteti koji se mogu probati u ovim krajevima, svakako su za pamćenje i jedan su od razloga zbog kojih se mnogi iznova vraćaju u našu zemlju.

Prevoz u Beogradu

Kada su u pitanju stranci, najpopularnija varijanta za prevoz jeste rent a car Beograd. Razlozi za to su jasni, ovo je opcija koja pruža najviše mogućnosti za jednostavno, a ujedno i komforno kretanje kroz grad, ali i čitavu državu i omogućava da se vreme koje imate na raspolaganju iskoristi na najbolji način. 


Kada je u pitanju iznajmljivanje automobila u Beogradu, postavlja se i pitanje parkinga. Ovo je pitanje značajno kako za strance, tako i za naše ljude koji putuju avionom, a imaju potrebu da bezbedno ostave automobil negde gde će ga jednostavno pokupiti čim se sa putovanja i vrate. Najjednostavnija opcija je da automobil ostavite negde u blizini aerodroma, a od nedavno to je i moguće zahvaljujući raznim aerodrom parking opcijama. Mogućnost da automobil ostavite na privatnom parkingu u blizini aerodroma zaista je sjajna opcija kada su bezbednost vozila i vaš komfor u pitanju, naročito jer postoji i mogućnost besplatnog transfera do samog aerodroma u bilo koje doba dana i noći, kako biste pouzdano stigli na let, a svoj automobil ostavili u sigurnim rukama. 

Sve dodatne informacije o ovoj opciji možete pročitati na linku https://www.aerodromparkingspot.com/ i bez mnogo muke isplanirati vaše sledeće putovanje.

Pogledajte još:

Sve rent a car informacije na jednom mestu

Sve rent a car informacije na jednom mestu

Kako je sve češće i popularnije postalo iznajmljivanje automobila tako je i rastao broj rent a car agencija. Baš kao i svi tako i vi kada odete negde u inostranstvo imate na pameti bar desetine mesta koje planirate da posetite. Za ovakvu priliku najbolje je uzeti rent a car....

Na koji način će vam rent a car olakšati letovanje?

Na koji način će vam rent a car olakšati letovanje?

Sezona odmora je u jeku. Turističke agencije su konstantno pune. Putnici dolaze i odlaze. ...

Kako da uštedite uz rent a car?

Kako da uštedite uz rent a car?

Putovanje samo po sebi predstavlja novčani izdatak. Pored osnovnih troškova poput smeštaja, prevoza i osnovnih potreba, javljaju se i dodatni izdaci. Među ključnim pitanjima jeste pitanje prevoza. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila