Vrati se na ponudu vozila

RENAULT Megane 1.5dci karavan 1500cc

Detalji vozila
Menjač:Manuelni
Broj vrata:5
Broj putnika:5
Broj kofera:5
Klima:
već od:25€ / dan
Depozit:400€
RENAULT Megane 1.5dci karavan 1500cc

Rezerviši

Saznaj više o automobilu

Renault-ov Megane postoji više od 20 godina, to je najbolja garancija kvaliteta koju ovaj automobil nudi. Udobnost ovog modela je po nekima najbolja od svih drugih u istoj klasi i po tome se ovaj Megane svakako ističe od svoje konkurencije.

Ovaj automobil pored svoje udobnosti je i prilično mali potrošač. Najzahtevniji korisnici će trošiti oko 6l na 100km, a dok oni koji ipak voze malo sporijim tempom, mogu spustiti potrošnju ispod 5l na 100km.

Prelep dizajn automobila vas neće ostaviti ravnodušnim, pogotovo enterijer koji je odlično urađen. Renault je svakako poznat da nudi dosta dodatne opreme u smislu elektronike, pa ni sa ovim modelom ne zaostaje. 

Za sigurnost dece, ovaj automobil je osvojio čak 87% na euroncap testu. 

Što se prtljažnika tiče, obzirom da je ovaj automobil karavan, sa njim nećete imati problema i u njega možete staviti šta god mislite da vam je potrebno za neki duži put.

Ar rent a car Beograd preporučuje ovaj automobil kako za gradsku vožnju tako i za duže puteve.

Ukoliko ipak niste za karavan automobil, nidimo vam isti model samo coupe, pogledajte sledeći link: http://www.arrentacar.rs/sr/iznajmljivanje-vozila/renault-megane-1-6-dci/25/

Pogledajte još:

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

Dodaci:
Kontakt informacije