Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Želite posetiti Beograd? Evo nekoliko načina kako da ga obiđete


Ima nešto u tom našem Beogradu. Velelepne ulice, moderne zgrade, restorani domaće kuhinje, klubovi i kafići pomenimo samo neke stvari koje privlače turiste. Tu je i gostoprimstvo koje se može osetiti na svakom koraku. Beograđani važe za divne domaćine o čemu svedoče mnogi zapisi. Prve kafane bile su mesta gde su se okupljali stranci, gde su se vodile političke debate, ali i mesta gde se na najbolji način prenosio taj duh starog Beograda, ali i Balkana.  




Metropola koja čuva stari duh

Iako je Beograd danas metropola, stari duh je sačuvan, što je još jedan od razloga zašto se veliki broj građana ne samo iz regiona nego i šire odlučuje da ga poseti. Glavni grad naše brdovite države može se pohvaliti bogatom i kvalitetnom ponudom kulturno – zabavnog života. 

Panoramsko razgledanje grada, organizovane ture po Kalemegdanu, vožnja Dunavom, Zemun kao poseban deo grada, poseta Kući cveća, Košutnjak i ski staze, Avalski toranj i pogled na ceo grad čine Beograd top destinacijom u ovom delu sveta.

Broj turista raste iz godine u godinu

Prema statističkim podacima Turističke organizacije Srbije, broj turista se povećava iz godine u godinu. Neko bi pomislio da je njihov broj veći u letnjim mesecima, ali zapravo je ove godine postignut rekord, tako da je grad samo u decembru ugostio hiljade i hiljade stranaca koji su odlučili da novogodišnje praznike provedu baš u našem gradu.  

Veliki broj muzičkih festivala dodatno privlači turiste. Kalemegdan, zelene površine pored Ušća pretvaraju se u pozornice gde muzičke zvezde izvode performanse. Pored koncerata, turisti mogu pogledati i neke filmove i pozorišne predstave koje se izvode na otvorenom. Broj posetilaca ovih manifestacija takođe beleži rast.


Veliki broj hotela i motela


Kada je reč o smeštaju, Beograd nudi veliki broj hotela i motela koji su opremljeni u potpunosti, čineći boravak prijatnim i ugodnim. Tu je i mogućnost iznajmljivanja aparatmana na nekoliko dana ili stanova na dan. Smešteni su na dobrim lokacijama, kako bi sve bilo na dohvat ruke. 

Gradski prevoz povoljan ali krcat

Što se tiče prevoza, turisti imaju na raspolaganju nekoliko opcija. Gradski prevoz koji je za budžet najpovoljniji. Sa druge strane, leta umeju biti jaka, tako da su gradske linije krcate i spore, jer važi letnja šema vožnje, što znači da su autobusi retki. To ne ide u prilog strancima, koji žele da više što više u našem gradu.



Taksi je bolja opcija, ali ekonomski nije isplatljivija. Prijatnija je vožnja, jer se vozite sami i ne stajete na svakoj stanici da biste pokupili sledećeg putnika. Jednom kada uđete u automobil, izlazite na stanicu koja je vaše konačno odredište.  

Renta car Beograd sve popularnija opcija  

Treće rešenje jeste renta car Beograd. Ova vrste usluge dobra je poznata u svetu, a i kod nas se sve više koristi. Rentacar Beograd je povoljan, ekonomičan i prijatan prevoz. Vozni park opremljen kvalitetnim vozilima koji prolaze kroz sve tehničke servise. Profesionalni vozači sa višegodišnjim iskustvom učiniće svaku vožnju prijatnom i ugodnom. 

Uz pomoć usluge renta car Beograd moći ćete da se prepustite i maksimalno uživate u boravku, bez dodatnog razmišljanja da li ćete nešto propustiti ili ne. Vozilo možete rezervisati unapred nekoliko dana. Postoji i mogućnost iznajmljivanja vozila bez vozača, pri čemu morate imati međunarodnu vozačku dozvolu. Pre dolaska ugovorite sa agencijom gde želite da vas sačeka vozilo i mesto gde ćete automobil kasnije vratiti. 

Najstarije prevozno sredstvo - pešačenje 

I naravno, pešačenje kao najstarije prevozno sredstvo. To se posebno preporučuje onim turistima koji posećuju naš grad i ostaju u njemu na duži vremenski period. Ovim putem mogu upoznati grad na najbolji mogući način.

Beograd ponosito stoji na ušću dveju reka. Na vama je da spakujete kofere i dođete mu. Da li ćete ga obilaziti gradskim autobusom, taksijem ili možda rentacar Beogradom na vama je. Na kraju krajeva, ono što jedno putovanje čini jesu uspomene koje ostaju iza njega.

Pogledajte još:

Prednosti koje pruža iznajmljivanje kampera

Prednosti koje pruža iznajmljivanje kampera

Svako od nas je pogledao bar jedan američki film u kome glavni junak putuje po svetu vozilom koje podseća na autobus, a zapravo je to njegova kuća na točkovima. Kamperi nisu ništa novo na Zapadu. Tamo je najam kampera uobičajena pojava. ...

Rent a car nakon pandemije

Rent a car nakon pandemije

Pandemija nastala korona virusom prouzrokovala je mnoga nedaća. Obavljanje svakodnevnih aktivnosti, poput odlaska u kafić, pozorište i teretanu, vožnja gradskim prevozom, odlakaz na razne proslave i okupljanja, su obustavljena. Otkazana su skoro sva letovanja i druge vrste putovanja. Mnogi ljudi su izgubili posao, a neki, nažalost, i živote. COVID-19 je uzdrmao čitavu planetu. Međutim, ova situacija je ujedno i pokazala da još uvek postoji solidarnost među ljudima, obzirnost, briga i odgovornost....

Na koji način će vam rent a car olakšati letovanje?

Na koji način će vam rent a car olakšati letovanje?

Sezona odmora je u jeku. Turističke agencije su konstantno pune. Putnici dolaze i odlaze. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila